luni, 2 noiembrie 2020

SFÂNTA MARIA CHEAMĂ LA SINE PE TOȚI COPIII EI, MICA RĂMĂȘIȚĂ - Carbonia, 12.09.2020

Sfânta Maria cu tine.

Cu mine vei ieși la lumină, Biserica Domnului va învia din nou și cu tine voi fi eu, Sfânta Mamă.

Azi vreau să te iau cu mine și să-ți arăt frumusețile cerești. Dumnezeu Tatăl așteaptă momentul ca să intervină și să aducă fiecare lucru la Sine, așteaptă să se împlinească săvârșirea actului ticălos, după aceea iadul se va dezlănțui pe pământ și toți trădătorii mizerabili vor pieri.

Sunt cu tine, nu te teme de nimic.

Vei trece pragul Casei Cerești și vei aduce cu tine mulțime de oameni, vor fi noii fii ai lui Adam, cei care au fost spălați în Sângele Mielului, cei care vor avea viață în Cel ce i-a creat.

ROATA SE ÎNVÂRTE ÎN FAVOAREA  COPIILOR LUI DUMNEZEU.

ASCULTAȚI CUVÂNTUL LUI ISUS ȘI URMAȚI-L FĂRĂ SĂ VĂ PLÂNGEȚI, CRUCEA E GREA PENTRU TOȚI, DAR E ȘI UN MOTIV DE SALVARE.

Iubită fiică, amiteșteți că Dumnezeu te iubește și dorește să-L asculți, Turnul Babel e gata să cadă, de aceea Dumnezeu cheamă din nou la vigilență pe toți ai Săi, pentru ca la momentul oportun să intervină.

Viața pe care Dumnezeu v-o dăruiește este veșnică,....e în fericirea Totului Său: Dragostea infinită.

Legea lui Dumnezeu trebuie respectată în cele mai mici detalii, nu este cale de mijloc. Atenție, voi cei care arătați dragoste față de Cel care v-a creat, pentru că doar respectând legile Sale veți putea intra în Noua Sa Împărăție pe Pământ.

Cuvântul final e gata să fie declarat, istoria antică a păcatului e gata să fie închisă, noua viață e gata să fie deschisă tuturor aleșilor lui Dumnezeu,.... tuturor celor care Îl vor chema TATĂ, ABBA, și Îl vor urma în dragoste și fidelitate.

Toamna este peste noi, biciul lui Dumnezeu e gata să lovescă pe cei răi și îi va bate până la moarte.

Lepra va intra în această umanitate perversă, foamea și setea vor determina sfârșitul unui popor ignorant.

Preasfânta Fecioară Maria, Mireasa Duhului Sfânt, cheamă la sine pe toți copiii ei, mica Rămășiță, îi cheamă ca s-o urmeze în această misiune de salvare.

Iat-o, va coborî din cer și toți o vor vedea, și va fi mare bucurie pentru toți copiii lui Dumnezeu,... și va fi disperare pentru toți fiii satanei.

Maria e teroarea demonilor, satana nu poate suporta pronunțarea numelui ei și fuge de prezența ei. Va face totul ca să o pună în umbră, dar Dumnezeu va face ca ea să strălucească în lumina infinită!

Înainte, fiii mei, puneți-vă încălțămintea în picioare, încingeți-vă șoldurile și luați toiagul în mână pentru că vin să vă iau cu mine și cu mine veți lupta împotriva satanei. Dumnezeu este! Misiunea va fi victorioasă în Dumnezeu. Eu, umila slujitoare a lui Dumnezeu, voi lansa bolțul mortal împotriva inamicului meu, călcâiul meu îl va zdrobi.

Iată chemarea mea către voi: FIȚI PREGĂTIȚI, VOI CEI CARE AȘTEPTAȚI ACEASTĂ ÎNTÂLNIRE.

Dumnezeu este cu noi! Nimeni nu poate întrece măreția Lui! Nimeni nu este ca El! El este!

Vă binecuvântez și vă consacru Inimii mele Neprihănite.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4320724597969643&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu