sâmbătă, 21 noiembrie 2020

TRĂDAREA A SOSIT! CERUL PORUNCEȘTE AVERTISMENTUL! - Carbonia, 24.10.2020

Fulgere voi trimite pe acest pământ!... peste această umanitate credulă și perversă.

Sunt dezamăgit, lumea Mi-a cucerit Poporul Meu, satana i-a luat cu el.

ATENȚIE, FIII MEI, MERGEȚI PE O CALE FĂRĂ ÎNTOARCERE, VEȚI FI SCLAVI, VEȚI FI PUȘI ÎN CONDIȚIE DE DURERE ETERNĂ.

Am văzut poporul Meu plângând, am văzut și căderea lui.

Nu mai vreau să aștept, timpul e gata.

Acum vă spun:

TREBUIE SĂ INTERVIN CA SĂ IAU CU MINE ACEA MICĂ RĂMĂȘIȚĂ, ACEL POPOR FIDEL CARE SE ȚINE STRÂNS DE MINE.

Și ție, satană, iadul ți se va da și vei fi înlănțuit pe veșnicie. Am spus și am repetat că acesta estesfârșitul timpului tău, acum voi interveni și voi pecetlui poporul Meu în Mine, și tu vei fi trimis sub pământ unde vei sta cu toți cei care ai reușit să Mi-i iei.

Fieți-vă milă de voi, o, oameni, Dumnezeul vostru vă cheamă la Sine, nu mai este timp..., acesta esta este adevărul veșnic. Am spus deja gata. Acum voi pecetlui Legământul cu noul Meu popor, cel care va fi sfânt în Mine și va trăi cu Mine pentru totdeauna, el va fi plin de Mine și va trăi în fericirea veșnică.

Păcat pentru cel care nu a reușit prin propria lui voință să înțeleagă Cuvintele Mele,... astăzi nu mai pot accepta strigătul lui de ajutor. Sunt cu adevărat dezamăgit, Pieptul Meu e sfâșiat de păcatele voastre, Inima Mea sângerează,.... nu mai este timp.

ÎI CHEM PE COPIII MEI LA REFUGII, VOR FI ÎN SIGURANȚĂ, ÎN CONDIȚII BUNE ȘI NU LE VA LIPSI NIMIC.

Vă cer încă o dată să vă deschideți inimile și să îngenuncheați cerându-Mi iertare, au ajuns timpurile sfârșitului, trebuie să închid această istorie a păcatului, trebuie să deschid un timp nou cu omenirea nouă care Îmi este fidelă.

GATA! Potirul Meu a fost vărsat, ați băut Sângele Meu. Iată, Eu sunt cu voi, toți cei care M-ați iubit, slujit, onorat și adorat, sunt cu toți cei care, la momentul ales de ei, au văzut binele venind de la Mine, fiind ai Mei pentru totdeauna.

Au renunșțat la viață, au renunțat la orice pe acest pământ ca să Mă urmeze pe Mine, Mântuitorul lor și Dumnezeul lor al Dragostei.

Voi renunța la acest popor necredincios și îl voi pune în lanțuri, nu merită nimic, s-au vândut satanei și pe el îl urmează cu fidelitate absolută, nu vor să se pocăiască, preferă să fie copiii lui.

Este de ajuns! Totul s-a înfăptuit, trădarea a avut loc! Cerul poruncește Avertismentul. Amin.

Binecuvântare și har tuturor copiilor Mei!

Urmați-Mă, iubiții Mei, fiți calmi, vă va fi bine în Mine, veți fi păziți de Îngerii Mei, în locurile Mele sigure, în adăposturile Mele.

Păcat pentru cei care s-au întors de la Mine, păcat pentru cei care M-au trădat, păcat pentru că pentru ei nu va fi nici o milă, ... în Milostivirea Mea îi voi lua pe ai Mei și în dreptatea Mea îi voi îndepărta pe cei care nu M-au iubit și nu M-au recunoscut ca singurul Dumnezeu adevărat.

................

Dumnezeu este iubire! Dumnezeu este Adevărul! Dumnezeu este cu tine! Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4524015254307242&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu