miercuri, 25 noiembrie 2020

VEȚI INTRA ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE - Carbonia, 4.11.2020

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin!

Binecuvântare și har peste voi, fiii Mei adorați!

Iată-Mă între voi, Sfânta Mea Inimă tresaltă de dragoste pentru fiii Mei, pentru toți cei care Mă iubesc cu sinceritate.

Astăzi contemplez Totul vostru și vă binecuvântez în Mine, în curând veți fi înnoiți în Mine și VEȚI INTRA ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE și veți fi așa cum v-a dorit Tatăl vostru: sfinți și imaculați în dragoste.

Puneți-vă inima voastră în Mine, orice s-ar întâmpla să știți că Eu sunt cu voi și viața continuă pentru veșnicie.

Această lume e deja spre sfârșitul ei, dictatura mondială nu vatriumfa pentru că Eu, Regele Universului, voi coborî din Cerul Meu și voi spune GATA.

Cerul freamătă în așteptare, totul este gata, Armata Cerească este pe poziții de așteptare, Îngerii și Arhanghelii păzesc cele patru colțuri ale Pământului, totul va trăi în dragostea lui Dumnezeu, totul va intra în iubire și dragoste va fi pentru totdeauna.

Fiți vigilenți, fiii Mei, fiți atenți cu cei care vor veni și vor spune spune lucruri absurde împotriva Mea, spuneți că voi aparțineți unei împărății mai bune, că nu sunteți din această lume și că în curând veți intra din nou în sferele cerești.

Dumnezeu a creat omul pentru a fi al Său, cu totul al Său, pur și imaculat în dragoste, l-a creat pentru bucuria Sa... și frumusețe în dragostea Sa.

TIMPUL PE CARE ÎNCĂ ÎL VEȚI PETRECE PE ACEST PĂMÂNT VA TRECE REPEDE PENTRU CĂ CERUL DEJA A PREGĂTIT RĂPIREA TUTUROR FIILOR SĂI.

IATĂ, SFERA RĂSCUMPĂRĂRII SE APROPIE DE PĂMÂNT, această omenire va fi purificată și va străluci în dragostea divină, va fi divină în Divin.

Arătați lumii că îi aparțineți lui Dumnezeu, Dumnezeul Dragostei, lui Dumnezeu Creatorul, Unicului Salvator. Îngenuncheați în fața Crucifixului și declarați-i toată dragostea voastră, spuneți-i că sunteți doar ai Lui! Consolați Inima Lui, astăzi El pierde mulți fii.

Adevărul este numai în Dumnezeu, Cel care acum va trimite pe PETRU AL SĂU pentru ca să reînsănătoșească biserica pământească căzută în mâinile satanei.

GATA, ora e gata, Cerul poruncește GATA, a ajuns sfârșitul răului... viața veșnică în Frumusețea Iubirii Veșnice a ajuns la voi.

În curând voi deschide poarta Sânului Meu și vă voi adăposti pe toți în Mine. Vă veți bucura de frumusețile Dragostei Mele, bucurați-vă pentru că ora fericirii veșnice în Dumnezeu a ajuns la voi.

Mulțumesc vouă, fiilor care astăzi ați ajuns pe Colină, locul sfânt al lui Dumnezeu..., un loc călcat de atâția oameni răi, dar acum ei nu vor mai pune piciorul pentru că Dumnezeu a reînnoit acest loc în Sine. Totul aparține lui Dumnezeu, Cerul e deja pe acest loc... prețios în ochii lui Dumnezeu!

Aici se va ridica Crucea Luminoasă și de aici va lumina tot Universul și toți se vor uni cu cântece de glorie Dumnezeului Creator.

A AJUNS PAȘTELE PENTRU TOȚI COPIII LUI DUMEZEU!

Binecuvântare și har pentru voi, Isus!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/4573700046005429

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu