duminică, 29 noiembrie 2020

PURIFICAȚI-VĂ, CĂUTAȚI-MĂ ÎN VOI, DESCHIDEȚI-MI UȘA INIMII VOASTRE - Carbonia, 21.11.2020

 Cristos e Domnul, Regele regilor!

Reflectați, o, oameni, meditați! Rugați-vă și postiți pentru că sosește ora în care Eu, Domnul, Mă întorc să judec Poporul Meu. Convertiți-vă fiilor, convertiți-vă, întoarceți-vă la Tatăl vostru, la Dragostea Lui Dumnezeu, Dumnezeul vostru Creator. Întoarceți-vă  repede la El, prosternați-vă Lui și cereți iertare pentru toate păcatele voastre. Renunțați la satana, o, oameni, renunați la moarte, alegeți Viața ca să aveți în voi viață.  Sunt gata să ajungă orele durerii peste aceasă umanitate perversă. Privată de orice bine, supusă voinței satanei care a făcut-o sclavă.

Dumnezeu încă cheamă la pocăință, oameni, nu fiți surzi la acest strigăt de mântuire, Dumnezeul vostru vă iubește și vrea să mântuiască pe toată lumea, dați-i ocazia să vă mântuiască.

Deschideți-vă inimile către Cel Preaînalt, înghenuncheați în fața Răstignitului și dăruiți-vă Iubirii Sale cu pocăință sinceră.

Acesta e timpul în care veți vedea împlinindu-se toate profețiile anunțate de Cer Popoului Său!

ASCULTAȚI-O PE SFÂNTA FECIOARĂ CARE CU UMILINȚĂ ȘI DRAGOSTE VĂ CERE SĂ VĂ ÎNTOARCEȚI LA FIUL EI, ISUS.

ASCULTAȚI-I PE PROFEȚI CARE VĂ TRANSMIT CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU!...

NU-I ASCULTAȚI PE CEI CARE ANUNȚĂ REFORME NOI ÎN BISERICĂ PENTRU CĂ DUMNEZEU ARE UN SINGUR CUVÂNT ȘI NU SCHIMBĂ NIMIC DIN CEEA CE ESTE SCRIS.

Treziți-vă, oameni, deschideți ochii, satana vă fură de la Mine, vă duce în iad unde va fi plânsul și scrâșnirea dinților.

Purificați-vă, o, oameni, căutați-Mă în voi, deschideți-Mi poarta inimii voastre, totul este iminent, fulgerul va coborî din Cer și dintr-o dată totul va fi diferit.

Copiii Lui Dumnezeu vor avea protecția îngerilor în timp ce acela care a renunțat la salvare va trece prin necazul cel mare.

Înainte, înnoiți-vă, înarmați-vă cu curaj, renuntați la satana, fiilor, convertiți-vă la Unicul și Adevăratul Dumnezeu al Dragostei care salvează.

Vă aștept pe toți înnoiți în Mine.

Curaj, Eu sunt Cel care vă așteaptă ca să vă dăruți Mie în eternitatea dragostei.

Vă binecuvântez.

Salvatorul vostru

https://www.facebook.com/photo?fbid=4643997435642356&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu