luni, 30 noiembrie 2020

FIȚI GATA PENTRU CĂ ÎNCEP MARILE DURERI PENTRU OMENIRE - Carbonia, 25.11.2020

 Sufelete iubite, fiți gata pentru că încep durerile pentru această omenire.

Pregătiți-vă pentru Împărăția Cerurilor, o, fiilor, rugați-vă și postiți de lucrurile lumești... renunțați la satana, o, oameni, renunțați la seducțiile lui.

Acum vulcanii vor intra în erupție și pământul se va cutremura ca niciodată peste tot!  Este timpul să zguduim inimile oamenilor, să le deschidem ochii spre Adevăr ca să păstreze în inimile lor un sentiment nou, acela al dragostei.

Acest timp va fi plin de durere pentru cel care nu va fi protejat în Mine, pentru cel care a respins voluntar Dragostea lui Dumnezeu în el însuși.

Se vor cutremura inimile celor puternici, a ajuns sfârșitul lor, blestemul satanei i-a prins.

Mânia Mea e gata să fie cunoscută, o, oameni. M-ați luat în derâdere, M-ați insultat în locurile Mele sfinte, v-ați bătut joc de Mama Mea, Sfânta Fecioară, și de toți preoții Mei. Iată acum răsplata cuvenită: iadul cu dumnezeul vostru infernal.

PATRIA MEA SE VA APRINDE ACUM DE FLĂCĂRI, INIMA EI VA INTRA ÎN AGONIE, DREPTATEA MEA ESTE ÎN EA. Au făcut pact cu demonul, au ascuns Adevărul, încăpățârea lor va fi condamnarea lor.

IUBIȚI COPILAȘI, O, VOI, MICA MEA RĂMĂȘIȚĂ, FIȚI GATA CU LUMÂNĂRILE APRINSE, CU TOIAGUL ÎN MÂNĂ, ÎNCĂLȚĂMINTE ÎN PICIOARE ȘI CU ȘOLDURILE ÎNCINSE PENTRU CĂ ÎN CURÂND VĂ VOI CHEMA LA MINE ȘI VOI TREBUIE SĂ FIȚI GATA.

Adevărul este în lume, dar lumea îl respinge, e cufundată în întuneric, întunericul împărățește în inimile oamenilor.

Ca Tată, vin să vă dezlipesc de această înșelăciune blestemată, o, oameni, voi zgudui inima voastră și vă voi arăta puterea Unicului și Adevăratului Dumnezeu.

Nu-i voi mai permite satanei să vă ispitească, totul este împlinit, calvarul a început, acum se va accentua până la moarte pentru cei care, în aceste ore rămase la dispoziție, nu se vor converti și nu se vor întoarce la Mine căiți.

Miserum Est!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4662103210498445&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu