duminică, 8 noiembrie 2020

INVOCAȚI SFÂNTUL MEU NUME ȘI STRIGAȚI DA-UL VOSTRU ÎNTOTDEAUNA - Carbonia, 23 bis.09.2020, ora 16:57 la Colină

Sfântul Pio de Pietrelcina spune: Fratele Pietrelcina este aici cu voi și își exprimă entuziasmul pentru că încă se găsește credință pe pământ.

Isus este Înțelepciune infinită, El trăiește în inima omului, onorați-L pe Isus în inima voastră și mergeți după cum El vă poruncește fără nici o teamă.

Eu, care am trăit pe pământ ca un frate sărăcuț, astăzi mă aflu în imensitatea Totului Său și trăiesc în măreția iubirii Sale, El mă îmbrățișează și îmi dăruiește în fiecare zi tot mai multă dragoste, dragoste, dragoste infinită în fiecare zi.

Preasfânta Sa Mamă, cea care în curând va veni în întâmpinare, este cea care va pune capăt luptei împotriva șarpelui bătrân pentru că va aduce cu ea în sfârșit pe Fiul ei, Isus, care va pune sigiliul perfecțiunii asupra omenirii care a rămas.

Copii ai lui Israel...., copii ai Ierusalimului, iată, pactul e deja semnat, timpul necazului a sosit, omul încă nu crede, dar în curând va avea teamă de Dumnezeu și atunci va invoca ajutorul Său.

Credeți, fiii mei, am fost țintit de Biserica pământească și pus sub pedeapsă constantă.

Biserica e coruptă, nu vrea sfinți, dar vrea demoni care să o urmeze pentru că satana a pus stăpânire pe biserică, și nu de azi, ci de secole.

Noua Biserică, cea care va veni, va fi sfântă și va fi condusă de unicul și adevăratul Preot, Dumnezeul Perfecțiunii, Cel care va înființa o nouă generație în Sine.

Va împărtăși cu toți fiii Săi Împărăția Sa și-i va face moștenitori ai bunurilor Sale, va pune preoți sfinți și va celebra cu toată Biserica Sa viața nouă și fericită.

Universul îi aparține lui Dumnezeu, Dumnezeu e singurul Creator, EL ESTE, nimeni nu este ca Dumnezeu, nimeni! Satana știe aceasta, dar Îl înfruntă pentru că el este necinstit, nu acceptă măreția lui Dumnezeu, Cretorul său, și se luptă cu El, dar în curând va fi sfârșitul lui.

Isus, în intervenția Sa divină peste această umanitate, va fi cunoscut prin Crucea Glorioasă care se va manifesta pe cer ca să lumineze inimile oamenilor și să îi ia la Sine în funcție de alegerea lor: ori cu CEL CE ESTE, ori cu satana!... Omul, în libertatea lui, va decide dacă rămâne cu Isus sau cu satana.

Niciunul dintre fiii lui Dumnezeu nu se va pierde pentru că Dumnezeu îi va ține puternici în Inima Sa Sfântă, îi va pune în siguranță în El Însuși și-i va conduce pe calea Dragostei infinite.

Dumnezeu iubește această omenire păcătoasă și încă strigă disprețul Lui față de ei, cere pocăință urgentă pentru că mânia Lui este iminentă, brațul Său va lovi până la moarte, dacă nu vor fi convertiri acum, nu vor mai putea fi.

VIZIUNE: OCHIUL LUI DUMNEZEU SUPRAVEGHEAZĂ PĂMÂNTUL!

DUMNEZEU TATĂL SPUNE: Eu spun gata, acum chiar este gata cu adevărat. Lumea nu acceptă intervenția Mea, iată de ce se va găsi nepregătită înaintea nenorocirii care va veni în curând.

Vă cer vouă, credincioșii Mei, urmați-Mă și fiți fideli până când vă voi lua în brațele Mele. Vă voi cultiva zi după zi, oferindu-vă darurile Mele sfinte.

Cu voi voi marca pentru totdeauna sfârșitul acestei lumi corupte și voi deschide Templul Duhului Sfânt în care veți locui pentru eternitate.

Dumnezeu ESTE! Dumnezeu există, El vine în inimile voastre,... omul încă nu înțelege acest lucru pentru că privește în afara propriului spirit, convins fiind că în exterior este mai mult.

Organizați-vă în dragostea pentru Mine, însemnați-vă mereu în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, invocați Numele Său Sfânt și strigați întotdeauna DA-ul vostru fidel.

Preasfânta Maria acum vă ia sub mantia ei și vă conduce acolo unde totul este Rai! Puneți-vă la dispoziția Mariei; ea care este Co-Mântuitoare a operei de mântuire vine să îți aducă ajutor; iubiți-o și urmați-o, Dumnezeu este în ea. Amin.

Binecuvântări și haruri pentru voi.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4377971618911607&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu