marți, 24 noiembrie 2020

TREZIȚI-VĂ, O, OAMENILOR! - Carbonia, 2.11.2020

Iubita Mea fiică, scrie și astăzi pentru Mine poporului Meu iubit.

Poporul Meu iubit de Sfânta Mea Inimă, vino la Mine, întoarce-te la Tatăl tău care este în ceruri și nu te pierde în întuneric, Dumnezeu  e lumină! Lumină infinită!

Întoarceți inima către Mine, pune-o în siguranță în Mine, Eu te voi lua cu Mine, te voi așeza în Mine, în Divinitatea Mea și vei intra în frumusețea Mea.

AZI VREAU SĂ VĂ ÎNTREB, O, IUBITUL MEU POPOR: UNDE VREȚI SĂ AJUNGEȚI ÎN RITMUL ACESTA? NU VEDEȚI DISPERAREA CARE ESTE ÎN VOI? SE PRECIPITĂ FIECARE LUCRU, PRĂBUȘIREA ECONOMIEI ÎL VA DUCE PE OM LA NEBUNIE ȘI ÎN CURÂND LA FOAME.

Satana va distruge tot ceea ce este bun, va pune în lanțuri poporul Meu și îl va face să devină mut și sclav.

Frica e în omul care nu se încrede în Mine, care este confuz pentru că nu Mă cunoaște; dacă M-ar fi cunoscut nu ar fi acceptat dictatura pe care o impune Noua Ordine Mondială (NOW).

Sărăcuții Mei fii așade îndepărtați de adevăr, așa de împrăștiați de impunerile demonului!

Strig către tine, omule! Ridică-te!...Întoarce-te la Dumnezeul tău! Agață-te de El cu toate puterile tale, cere ajutorul Său, nu rămâne în sclavie și în condiții de mizerie infinită. Renaște din cenușă, Dumnezeul tău te va salva doar dacă tu ceri intervenția Sa.

Trec repede zilele, lunile, anii, dar pe pământul întunecat nu se mai întoarce lumina pentru că Lumina a fost stinsă și ei au preferat întunericul.

TREZIȚI-VĂ, O, OAMENILOR, DIN SOMNUL CARE VĂ RĂPEȘTE SUFLETUL,... Eu vă chem la Mine ca să vă salvez, lăsați-vă salvați.... renunțați la satana... renunțați la schimbările forțate, Dumnezeu e dragoste și libertate, cu El nimeni nu este sclav.

Înainte, lupta e feroce, dar cine vrea să se salveze să facă act de umilință în fața Dumnezeului Dragostei și să se prosterneze în fața Voinței Sale. Întoarce-te la Mine, poporul Meu, întoarce-te la Dumnezeul tău.

Te iubesc, tânjesc după tine pentru că întunericul acoperă deja pământul întreg!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4563301087045325&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu