vineri, 20 noiembrie 2020

OMULUI ÎI ESTE FRICĂ DE A FI LOVIT DE UN VIRUS - Carbonia, 20.10.2020

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Jahwè, cheamă din nou această Omenire la pocăință.

Echipa inamicului se îndreaptă cu pași mari spre distrugerea Pământului, dar oamenii încă își țin ochii legați, nu se trezesc.

Viața acestei Omeniri este în declin total, nu va exista viitor pentru cei care nu luptă pentru propria mântuire, cea adevărată în Cristos Domnul.

OMULUI ÎI ESTE FRICĂ DE A FI LOVIT DE UN VIRUS ȘI NU SE TEME DE JUSTIȚIA LUI DUMNEZEU!

STRIGAȚI DUPĂ AJUTOR CELUI CARE POATE TOTUL PENTRU CĂ „DACĂ” V-AȚI ÎNDOI GENUNCHII VOȘTRI PENTRU VIAȚĂ, AȚI FI SALVAȚI!

Oamenii tânjesc după lucrurile lumii, și-au creat idolii lor, se bazează pe vrăjitori și nu pe Dumnezeu! Înșelăciunea este mare, dar omul este legat la ochi, se încrede pe Minciună și nu pe Adevăr!

Fiii Mei, vă chem din nou astfel: ... deschideți-vă ochii, căutați mântuirea, nu moartea; încă strig toată Iubirea Mea către voi, voi care nu meritați nimic, ... dar Eu sunt IUBIRE, IUBIRE PERFECTĂ și nu renunț. Aveți curajul să vă arătați, renunțați la satana, puneți Rozariul în mâinile voastre și rugați-vă Sfintei Fecioare.

Se apropie calamitățile pe care le știți deja: ... vreți să beți paharul amar al suferinței? Ajutați-vă să vă mântuiți, fiii Mei, satana este la ultima lui izbucnire, el este pe punctul de a intra în posesia sufletelor voastre, nu permiteți acest lucru, fiii Mei, nu cădeți în înșelăciunea lui, vrea să vă înrobească în Iad!

Deschideți-Mi inimile voastre, înălțați-Mi un cântec nou, un cântec de iubire! Cereți iertare și închinați-vă în fața Celui care este Viața Veșnică pentru ca viața din El să vină în voi.

Plânsul și scrâșnirea dinților sunt pe cale să ajungă la această Omenire: ... Trezește-te, o, omule! Tună Mânia lui Dumnezeu! … Nu va exista scăpare pentru trădători!

Treziți-vă, o, oameni, grăbiți-vă înainte ca întunericul să acopere întregul Pământ și demonii să acapareze sufletele voastre.

Întoarceți-vă la Dumnezeul vostru, la Mântuitorul vostru, nu va mai fi scăpare pentru cei care nu au puterea să se ridice acum. Chemați-L pe Dumnezeul vostru în ajutor, lăsați-vă mântuiți, oh, oameni, viața vă aparține, v-a fost dăruită de Creatorul vostru, veți putea să vă bucurați de ea pentru totdeauna, numai dacă vă veți converti acum la El.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4503252836383484&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu