vineri, 27 noiembrie 2020

Mesaj Carbonia nedatat postat de Ezyo Urbany în 16 noiembrie 2020

În Numele Tatălui, și al Fiului și al Duhului Sfânt, amin.

Cu voi mereu până la sfârșit. Isus se întoarce ca să-și recupereze fiii și să-i ducă cu El în veșnicie.

Iubiți fii, acest mesaj al Meu să fie transmis lumii.

Fiți vigilenți în situații, acum vedeți cu ochii voștri precipitarea fiecărui lucru, vedeți pe cei puternici pierzând puterea și pe mizerabili ridicându-se.

Iată-Mă, sunt tot al vostru, sunt gata să vă iau de mână, suntem în punctul culminant al bătăliei, satana e puternic, dar Dumnezeu este Cine este. Haide, Poporul Meu, pune-ți inima ta în Inima Mea. Astăzi vă spun: sărbătoresc cu voi Învierea la Noua Viață...vă conduc acolo unde curge lapte și miere pentru totdeauna.

Calea, Adevărul și Viața sunt în Mine, Eu sunt Cel ce sunt, sunt Cel care a creat totul, Cel care azi se întoarce ca să reînnoiască fiecare lucru pentru a restabili Pacea, Dragostea și Bucuria acolo unde nu mai este, unde războiul a preluat controlul, unde trăiește răutatea omului.

Aveți Credință, acea Credința care mută munții! Fiți puternici în rugăciunea voastră, strigați-Mi toată dragosea voastră. Iată, Eu vin, fiii Mei, vin pentru totodeauna, vin în mijlocul vostru într-o cetate nouă, o cetate sfântă.

Veți avea tot ceea ce ați dorit pe acest pământ și nu vi s-a dat, veți avea Viață în abundență, în Fericirea Eternă a Dragostei.

Copiii Lui Dumnezeu vor fi purificați, vor fi aceia care vor construi civilizații noi, lucruri noi și frumuseți noi pe care să le dăruiască copiilor Lui Dumnezeu. Pătrați tăcerea, copiii Mei, ascultați în inima voastră Glasul Lui Dumnezeu care azi vă vorbește.

ASCULTAȚI, COPIII MEI, EU SUNT CEL CARE FULGERĂ ÎN INIMILE VOASTRE DRAGOSTEA MEA, VĂ VREAU PENTRU TOTDEAUNA AI MEI, VREAU SĂ VĂ DĂRUIESC DELICIILE DRAGOSTEI MELE, VREAU SĂ VĂ FAC CUNOSCUTE FRUMUSEȚILE TOTULUI MEU, VREAU SĂ VĂ FAC CUNOSCUT UNIVERSUL, VREAU SĂ VĂ FAC CUNOSCUT TOT CEEA CE AM CREAT, TOT CEEA CE-MI APARȚINE. VĂ VOI RIDICA LA MINE ȘI VA VOI CHEMA PE NUME, VA VOI DĂRUI O CETATE NOUĂ ȘI O VIAȚĂ SFÂNTĂ.

Fecioara Maria este împreună cu Mine în acest loc sfânt unde chiarși astăzi l-ați atins cu picioarele voastre și cu inima voastră și ați aclamat venirea Mea.

Eu vă spun, fiilor, că în curând totul va fi diferit, lucruri noi vor fi aici,minuni dumnezeiești în frumusețea și Lumina Lui Dumnezeu.

ACEST LOC SE VA DESCHIDE LUMII! O MARE LUMINĂ VA APĂREA ÎN ACEST LOC ȘI SE RIDICA DEASUPRA CERULUI și toată lumea o va vedea, tot Universul va asista la frumusețea care va fi în acest loc.

Avertizați în inimile voastre de glasul Meu, fiii Mei, ascultați-o. Eu sunt Cel care vă vorbesc, sunt Cel care vă păstrez în Mine, Eu sunt Tatăl vostru, Dumnezeu Creatorul, Prietenul vostru, Salvatorul vostru și vă țin strânși de Mine, nu vă voi lăsa niciodată, fiii Mei.

Păstrați-vă în Dragostea Mea, nu vă îndepărtați pentru nici un motiv, orice vi se va spune, voi luptați-vă pentru dragoste, pentru Viața Eternă. Luptați ca fii ai Lui Dumnezeu, ca solați aleși în această bătălie finală împotriva inamicului.

Satana are orele numărate, e înverșunat, acum va răsturna totul, în răutatea lui va lua mai multe suflete, toate acele suflete care s-au îndepărtat de Mine pentru că s-au încrezut în el, în legile lui, în această dictatură mondială care în curând se va sfârși pentru că Eu voi interveni să spun Gata.

Am intrat deja în luptă, fiii Mei, situația se va schimba foarte repede, Eu voi răsturna toată murdăria! Voi alunga toți demonii în infern împreună cu liderul lor infernal, Lucifer.

GATA! Acum cu adevărat spun gata. Inima Mea e sfâșiată. Sfânta Mea Mamă suferă cu Mine, durerea este infinită, trebuie să intervenim repede ca să nu pierdem și pe acei puțini fii care ne urmează în fidelitate și dragoste.

Satana are o putere mare, fiii Mei, dar Dumnezeu îl va arunca în infern foarte curând.

Înainte, fiți luptători, luptători ai luminii, luptători puternici!

SCOATEȚI SABIA VOASTRĂ, ROZARIUL! RIDICAȚI-L ÎN SUS ȘI RUGAȚI-VĂ MARIEI, ROZARIUL SĂ FIE MEDITAT CA SĂ SE ÎNSĂNĂTOȘEASCĂ SUFLETUL VOSTRU PRIN MISTERELE ROZARIULUI..., fiii Mei,  din toată inima voastră dedicați-vă meditației.

Dumnezeu vă va învălui cu Mantia Sa, în Sânul Lui veți intra și pe Pieptul Lui veți trăi veșnic!

Înainte, bătălia este în desfășurare, dar voi, fii ai Lui Dumnezeu, veți fi victorioși pentru că El este Învingătorul!

Să coboare peste fiecae dintre voi Sfânta Mea Binecuvântare.

Duceți bucuria și Pacea Mea în casele voastre. Binecuvântați-i pe cei dragi ai voștri în Numele Sfânt al lui Isus și al Mariei.

Sfânta Treime este aici cu voi. 

https://www.facebook.com/photo?fbid=4616379031737530&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu