vineri, 6 noiembrie 2020

OPREȘTE-TE, OMULE, ASCULTĂ VOCEA DUMNEZEULUI TĂU! - Carbonia, 23.09.2020, ora 0:15

Timpul dedicat convertirii voastre e la limită, ați fost avertizați, informați cu privire la ceea ce urmează să trimit peste această umanitate perversă privată de libertate. Sunt obosit, afectat de atâta nenorocire umană!

Scriu istorie prin profeții Mei, dar omul rămâne indiferent.

Îl fac pe om conștient de ceea ce este bine și de rău astfel încât să aibă posibilitatea de a se salva, dar rămâne dezinteresat.

Această umanitate nu dorește să audă și să asculte vocea Mea ca să se poată salva, poftește la lucruri lumești, nu acordă atenție la semne, merge pe câmpul minat cu indiferență.... câtă indolență în voi!... Cât de mare va fi durerea!

În mod mizerabil îngenunchezi în fața satanei, te lași sedus de lumini false:... sărmană omenire, acum vei cădea în genunchi și nu vei mai reuși să te ridici pentru că cu încăpățânare L-ai ignorat pe Dumnezeul tău Creator.

OPREȘTE-TE, O, OMULE! ASCULTĂ MĂCAR PENTRU UN MOMENT VOCEA DUMNEZEULUI TĂU, FII PRUDENT, ABANDONEAZĂ-TE ÎN EL PENTRU CĂ ACUM VA VENI DEZASTRUL CEL MAI MARE DIN ISTORIA OMENIRII.

POCĂIEȘTE-TE, FIUL MEU, CONVERTEȘTE-TE ACUM PENTRU CĂ DUPĂ ACEEA NU VEI MAI PUTEA SĂ O FACI. ÎN CURÂND TOATE LUMINILE SE VOR STINGE ÎN CER ȘI PE PĂMÂNT.

Nu întârziați, fiți vigilenți, deschideți ochii ca să vedeți în ce fel de condiții trăiește lumea și deschideți-vă inima Celui ce vă iubește și vă poate salva.

Satana e feroce, veninul lui e deja peste această omenire care a căzut în plasa lui, el vrea să distrugă tot ceea ce Dumnezeu  a creat.

Fii atent, omule, ascultă glasul Dumnezeului tău, nu mai aștepta  să vezi profeții împlinite,... pentru Mine e dureros, dar va fi mai rău pentru voi care veți trece prin marele necaz pentru că nu v-ați întors la Cel care v-a creat. Războiul este în desfășurare, națiunile se luptă pentru un mizerabil puț de petrol, bogăția a devenit singurul bine existent vreodată, omul a renegat dragostea Creatorului său, s-a coborât în adâncuri până aproape să atingă iadul.

Milostivirea Mea s-a sfârșit, o, oameni, amarul potir al suferinței este deja peste voi. Bieții de voi, o, oameni! Ați fost de acord cu planul lui satana, acum primiți ceea ce meritați.

Dumnezeu, în infinita Sa durere, încă mai așteaptă să vadă o luminiță de salvare peste această umanitate.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4373759072666195&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu