joi, 26 noiembrie 2020

OMUL ÎȘI VA VEDEA SFÂRȘITUL DIN CAUZA NEASCULTĂRII LUI FAȚĂ DE UNICUL DUMNEZEU ȘI VA URLA DUPĂ AJUTORUL LUI - Carbonia, 10.11.2020

 Iubiți fii, începe acum ora execuției militanților.

Cuvântul a devenit Trup și VINE SĂ TRĂIASCĂ ÎN MIJLOCUL VOSTRU!

Îmi voi arăta Mila celor care Îmi demonstrează că sunt fiii Mei, celor care Mă recunosc ca Dumnezeul lor, unicul lor Dumnezeu.

Voi șterge de pe fața pământului orice lucru impur și voi pune Dragostea și Sfințenia.

Dumnezeu e gata să invervină în această lume păcătoasă, va lovi cu biciul Său această omenire infidelă și perversă, bogată în lucruri materiale care aparțin acestei lumi, dar săracă în lucrui spirituale.

Roata se întoarce în favoarea fiilor Lui Dumnezeu. Îi voi arunca în rușine și mizerie pe cei puternici și-i voi îngenunchea la Picioarele Mele, ei vor fi sclavii satanei și niciodată nu vor mai sărbători faptele lor luxoase.

VA PLOUA DIN CER ACUM GRINDINĂ CARE VA DISTRUGE CÂMPURILE, CULTURILE VOR FI PIERDUTE, FOAMEA VA SOSI, NIMIC DIN CEEA CE ȘTIȚI ASTĂZI NU VA RĂMÂNE, EU VĂ VOI LUA ORICE LUCRU CĂCI DOAR DUMNEZEU POATE. În natura Sa Divină El se va arăta lumii și-n Milostivirea Sa va ierta doar pe cel care va îngenunchea în fața Lui cu inimă căită, cerând cu umilință iertarea păcatelor proprii.

OMUL VA VEDEA MIZERIA... OMUL ÎȘI VA VEDEA SFÂRȘITUL DIN CAUZA NEASCULTĂRII LUI FAȚĂ DE UNICUL DUMNEZEU ȘI VA STRIGA DUPĂ AJUTORUL LUI.

Afară din Templu comercianților! Afară trădătorii Bisericii Mele! Nimeni dintre voi nu se va salva, oameni de mizerie infinită, îndârjirea voastră se termină aici, în acest timp în care veți sărbători doar moartea voastră.

Lui Dumnezeu i-a plăcut creatura Sa, dar a fost trădat și pus pe Cruce.

BĂRBAȚI DIN GALILEEA, UNDE ÎL CĂUTAȚI PE DUMNEZEUL VOSTRU?

POATE ȘTIȚI ALT DUMNEZEU CARE SALVEAZĂ? 

PE CINE SĂRBĂTORIȚI ÎN INIMILE VOASTRE, OAMENILOR?

A ajuns timpul pentru voi ca să recunoașteți că doar Eu sunt, că doar Eu pot! Că voi nu sunteți nimic, sunteți viermi în Ochii Mei, oameni perverși, sunteți fiii demonului. V-ați unit cu el... v-ați pus împotriva Mea.....ați greșit alegerea voastră și acum veți înțelege, dar va fi prea târziu, sfârșitul vostru e semnat, veți fi vânați înainte să Mă manifest în Lumina Mea infinită.

Întunericul și durerea vă vor însoți, niciodată nu veți mai vedea răsăritul soarelui dimineața. Priviți-l astăzi pentru ultima dată, va străluci pe Cer, pentru că de mâine veți fi în adâncurile pământului, în flăcările iadului. Adio!

M-ați vândut pentru 30 de arginiți, ....la ce vă vor servi?

PROFUND ÎNDURERAT, DAR DREPT ÎN DIMENSIUNEA DIVINITĂȚII MELE.

Amin.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/4596117380430362

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu