miercuri, 18 noiembrie 2020

AVERTISMENTUL: ULTIMA ȘANSĂ PENTRU CONVERTIRE... Carbonia, 16.10.2020

ISUS SPUNE: Este timpul pentru o convertire sinceră, o, oamenilor, este timpul să ne îndepărtăm de lucrurile lumii pentru a le prefera pe cele ale Raiului. În curând, un nor va coborî din Rai și va aduce Iubirea în lume. Așteptați Iubirea dornici de El, nu neglijați să-L iubiți pe Cel care a dat totul din Sine pentru mântuirea voastră. Îndreptați-vă spre lucrurile din Rai, o, oameni, urmați-L și slujiți-L pe Isus Cristos, ... nu satana! Deschideți-vă ochii către Adevăr și recunoașteți-L pe Isus Cristos ca singurul Mântuitor! Este timpul recoltării, strugurii zac deja în multe cuve, parfumul mustului îmbată aerul!

Eu vă spun:

… Este vremea recoltei și pentru Rai. Parfumul Iubirii se va răspândi în întreaga lume și toți oamenii vor simți parfumul delicios al Dumnezeului Iubire care va coborî din Rai pentru a readuce oamenii la viață.

Nu confundați viața pământească cu viața cerească pentru că cele două nu pot fi combinate, lumea este pradă a Răului, în timp ce Raiul este Binele absolut.

Pocăiți-vă repede, întoarceți-vă la Tatăl vostru, la Dumnezeul vostru Creator. În curând veți avea doar imagini de distrugere în ochii voștri, totul va fi așa cum a fost anunțat în profețiile diferiților profeți ai lui Dumnezeu.

Omul merge inconștient de ceea ce urmează să se întâmple și continuă în avântul lucrurilor de pe Pământ, nu se pregătește pentru Rai, nu își repară păcatele pentru mântuirea sufletului.

Orientați-vă spre lucrurile lui Dumnezeu, oh, oameni, nu mai este timp pentru lucrurile lumii, în curând totul va fi cenușă, nici măcar un bob de nisip nu va rămâne intact.

AVERTISMENTUL VA FI ULTIMA POSIBILITATE PE CARE DUMNEZEUL O VA DA ACEASTEI OMENIRI DENATURATE, PENTRU A SE CONVERTI ȘI A SE ÎNTOARCE LA ​​VIAȚĂ.

Necredința oamenilor față de apelurile Mele este mare, ei își bat joc de profeții Mei, dar nu vor putea să se bucure în viitor.

Fiți atenți, o, oameni, pentru că cei care nu se răzgândesc acum, îmbrățișând Sfânta Evanghelie a lui Isus, se vor pierde în flăcările Iadului.

Omul neghiob nu aparține lui Dumnezeu! ... Atenție oameni, ATENȚIE! DINTR-O DATĂ VEȚI FI LOVIȚI DE MAREA FURTUNĂ,... nu veți putea să vă salvați pentru că L-ați negat pe Cel care vă putea salva: Dumnezeul vostru Iubire, Creatorul vostru.

ORELE TERIBILE SOSESC PENTRU ACEASTĂ OMENIRE. Dumnezeu îl cheamă pe om la mântuire, să se întoarcă repede la Cel care este Mântuirea ... singurul Mântuitor!

Cine vrea să înțeleagă, să înțeleagă!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4486538934721541&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu