joi, 19 noiembrie 2020

TOTUL URMEAZĂ SĂ FIE TRANSFORMAT - Carbonia, 17.10.2020

Preasfânta Maria este alături de voi toți, cei care Îl iubiți pe Fiul ei, Isus.

Copiii mei, vă mulțumesc pentru Da-ul vostru credincios, vă mulțumesc pentru dragostea voastră mare pentru Isus. Astăzi m-am uitat la inimile voastre tandre și v-am strâns tare la Pieptul meu. Am văzut măreția voastră în chemare: cei care răspund în acest fel o fac doar pentru că simt dorința înflăcărată a Iubirii în inima lor.

În curând veți avea măreție ca și fii ai lui Dumnezeu, ... Eu, Mireasa, Fecioară a Iubirii, vă voi aduce darurile Duhului Sfânt și veți începe puternici în Dumnezeu, veți fi alături de mine în provocarea finală împotriva lui satana și veți fi învingători ... PENTRU CĂ VEȚI FI CĂLCÂIUL MARIEI și, împreună cu Ea, veți zdrobi capul șarpelui antic.

Înainte, micuții mei, este timpul potrivit pentru voi, de-acum sunteți la victoria în Dumnezeu.

LAGUNA VENEȚIEI VA FI DIN NOU CAUZA DEZASTRULUI PENTRU ORAȘUL SĂU, CARE VA FI INUNDAT DE APĂ IAR.

MILANO VA AVEA O NOUĂ CONTAMINARE DE LA SEVESO ȘI VA FI DURERE MARE.

CAMPANIA ESTE GATA DE A FI LOVITĂ DE FOCUL VULCANULUI.

Iubiți copii, dacă nu vă convertiți la Cel care v-a creat, veți suferi mult, nu fiți nesăbuiți, abandonați ceea ce nu îi aparține lui Dumnezeu și creșteți în credința în El, găsiți în El calea vieții și nu vă mai agățați de lucrurile de pe Pământ, totul trebuie transformat, nimic din ceea ce cunoașteți astăzi nu va rămâne în picioare.

Dumnezeu îi cheamă pe toți la pocăință urgentă, înainte ca mânia Lui să se așeze pe Pământul blestemat de satana; apropiați-vă de El, respectați-i Cuvântul și consacrați-vă Inimii Neprihănite a Mariei.

Trăiți și propovăduiți Sfânta Evanghelie a lui Isus și păziți Poruncile.

Umiliți-vă înaintea Crucifixului și cereți iertare pentru toate ofensele aduse Lui, ... cereți iertare cu adevărată umilință a păcatelor voastre.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4490101854365249&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu