vineri, 6 noiembrie 2020

DECLAR INTERVEȚIA MEA ACUM ȘI NU MÂINE - Carbonia, 19 bis.09.2020, ora 17:27, Mesaj primit pe Colină

Dorința noastră de a auzi Cuvântul lui Dumnezeu e mare, așa că am cerut să vorbim din nou, să stea din nou cu noi, iar răspunsul nu a întârziat să sosească.


Iată-Mă din nou la voi, ce vreți să mai știți?

Iată-Mă, fiii Mei, sunt din nou cu voi ca să vă binecuvântez, ca să vă educ în Mine și să vă duc acolo unde totul e Rai!

Iubiți fii, în adevăr vă spun: cereți și vi se va da, bateți și vi se va deschide. Spun aceste lucruri pentru a vă face să înțelegeți că Eu sunt singura voastră cale.

Viziune: Multe inimi.... un buchet de inimi pentru noi!.... Vă iubesc!

Dă-mi inima ta ca să te absolv de toate păcatele și să te așez în Inima Mea Sfântă.

Iubitele Mele creaturi, în curând vom fi pentru totdeauna împreună, veți vizita lumi noi, ceruri noi și ținuturi noi; cu puterea Mea vin să îi separ pe cei buni de cei răi și să deschid celor ai Mei porțile noii vieți.

Veți fi frumoși în Mine și veți străluci ca soarele, veți vorbi în diferite limbi și veți cunoaște Universul, nimic nu va rămâne ascuns. Ochii voștri se vor deschide frumuseții Creației Mele spre cunoașterea a tot ceea ce Eu posed.

Cu voi voi realiza planul de salvare. Nu vă temeți de nimic, Preasfânta Maria va coborî acum din Rai ca să se unească cu voi și să vă conducă la porțile noii vieți, să vă însoțească în bătălie pentru a vă aduce victorioși la Mine.

Orele satanei sunt numărate, în intervenția sa se va vedea ceea ce este: ....șarpele cel vechi! El își va vărsa potirul veninului său peste această umanitate ignorantă și o va lua cu sine.... o mare parte din omenire va fi cu el... va cădea în plasa lui.

Această umanitate va fi pusă în mare durere, oamenii care rămân pe acest pământ vor suferi durerile iadului pentru neascultarea lor față de Mine,... nu au ascultat și nici nu Mi-au respectat legile.

SOSIREA UNUI ASTEROID VA FI SFÂRȘITUL PENTRU ACEASTĂ UMANITATE care se va găsi traversând foame, ciumă și tot ce va rezulta dintr-o distrugere ca aceasta care vine.

PETRU AȘTEAPTĂ MANIFESTAREA APOSTOLATULUI SĂU CU MARIA, EI VIN SĂ IA ÎNAPOI FRÂIELE BISERICII, SĂ CONDUCĂ BISERICA ÎN ADEVĂR ȘI VOR DĂRUI POPORULUI RĂMAS PE DUHUL SFÂNT.

SFÂNTA MARIA VA CONDUCE NOUL EI POPOR SPRE FERICIREA VEȘNICĂ. Conduși de Duhul Sfânt al Dragostei veți intra în Dragoste și vă veți bucura de Dragoste.

Fiilor, acum se deschide pentru voi o lume nouă, timpul a sosit pentru a fi citit și văzut în toate părțile, EU DECLAR INTERVENȚIA MEA ACUM, ȘI NU MÂINE!

Pregătiți-vă casele, familiile voatre, inima voastră să fie unită în Mine, doresc cu ardoare să vă favorizez în Mine, să vă iau la sfântul Meu altar pentru a vă face părtași la victoria Mea.

DUMNEZEU ESTE! NICIUN ALT DUMNEZEU NU ESTE! DOAR EU SUNT CEL CE SUNT!

( Tatăl pronunță numele fiilor Săi iubiți)

Vă binecuvântez și vă îndemn să fiți pururi ca copiii și să cereți mereu mila Mea, singurul și adevăratul Dumnezeu.

Înainte! Darul Meu pentru voi e gata, în curând veți gusta din Totul Meu.

Dumnezeul vostru

https://www.facebook.com/photo?fbid=4360591410649628&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu