joi, 5 noiembrie 2020

PACTUL ESTE ÎNDEPLINIT, TOTUL ESTE REALIZAT - Carbonia, 20.09.2020, ora 01:56

 Sfânta Fecioară Maria cu tine.

Scrie acest mesaj pe carte.

Pacea și iubirea Domnului nostru Isus Cristos să coboare peste voi toți cei care Îl ascultați și Îl urmați în credință și iubire.

Momentele profetice au sosit acum:... furtuna va fi neașteptată și totul se va întuneca, doar casele copiilor lui Dumnezeu vor rămâne în lumina Lui.

Ca Maică a lui Isus și Maica voastră, vin să insuflu Lucrurile lui Dumnezeu și să vă duc la El.

Vă voi lua în îngrijirea mea și vă voi conduce acolo unde totul aparține lui Dumnezeu. Lucrurile acestei lumi au trecut, vin cele ale Iubirii Infinite.

Harul și mila vor fi asupra copiilor lui Dumnezeu, în timp ce mânia Lui îi va lovi pe trădători până la moarte.

Într-adevăr vă spun: Casa lui Israel se deschide copiilor credincioși ai lui Dumnezeu, mersul lor va fi printre minunățiile Tatălui.

Așteptați acum să vedeți cu ochii voștri cel mai mare dezastru din istoria Bisericii pământești din cauza trădătorilor.

Dumnezeu cere ascultare de la unșii Săi, dar oamenii satanei s-au infiltrat în Biserică, au luat puterea și au stricat tot ceea ce a fost bun, punând rău peste rău; unșii Mei s-au predat puterii pământești, omului în satana, și nu reușesc să se ridice să pună ordine acolo  unde ordine nu va mai fi.

PACTUL ESTE ÎNDEPLINIT, TOTUL ESTE REALIZAT, lucrurile acestei lumi vor fi șterse pentru totdeauna! Dumnezeu se grăbește, pregătiți-vă casele, oameni, decideți pentru Dumnezeu, cereți iertare pentru păcatele voastre, prosternați-vă în fața Crucifixului, cu inima smerită cereți-i iertare.

Iată, vin zile de disperare pentru cei care și-au întors spatele Creatorului lor.

Roma l-a respins pe Dumnezeul său Iubire, și-a pus credința în cel care îi conduce în rău. Omul nu își deschide ochii la Adevăr,... ei se murdăresc tot mai mult, noroiul deja îi acoperă, cu nerușinare se luptă cu Mine, cu Dumnezeu Iubire, Mântuitorul lor:... sunt batjocorit și îndepărtat de la altarele Mele, aproape sunt uitat, locul Meu a fost dat dușmanului Meu:... săracii oameni, destinul vostru este de-acum pecetluit în iad.

Grindina va coborî sălbatic și focul va urma, și va fi plâns și scrâșnirea dinților.

Acum vin să vă spun, o, oameni, care ziceți că sunteți în Mine: pocăiți-vă repede pentru că doliul va fi mare pentru voi.

CONDUȘI DE MARIA, COPIII MEI VOR AVEA VICTORIA ȘI VOR FI MINUNAȚI ÎN MINE.

Convertiți-vă, oameni, nu mai aveți timp, brațul Meu este deja peste voi!

Pocăiți-vă, o, oameni! Pocăiți-vă! Cereți iertare acum... înainte ca mânia Mea să vă lovească mortal! Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4357596944282408&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu