luni, 16 noiembrie 2020

BENEDICT AL XVI-LEA ESTE LA ÎNCEPUTUL LUI CA PAPĂ ÎN NOUA BISERICĂ - Carbonia, 10.10.2020

Ridicați-vă inimile către Cel Preaînalt!

Iată că totul este realizat, timpul este gata de a fi oprit, Îmi voi chema fiii pe nume și îi voi ridica la Mine și în Mine vor găsi adevărata dimensiune, vor fi fericiți pentru totdeauna.

Aerul pe care îl respirați este otrăvit, apa este contaminată, copiii blestemați ai lui satana își aruncă germenii infecțioși în aer, își scuipă otrava asupra acestei Omeniri care încă nu își deschide ochii la situația care există pe Pământ.

Oile fără păstor se abandonează primului venit, celui care îi va pune acum în lanțuri.

Luminile acestei lumi sunt pe cale să fie stinse de adevărata Lumină, de Acela care a creat totul pentru iubire, iubire, iubire infinită.

Dreptatea divină se află la porțile acestei lumi, această Omenire va fi cu adevărat pusă într-o condiție de pedeapsă dacă nu se va converti înainte de ziua pe care Domnul a pecetluit-o.

COMPORTAȚI-VĂ CU DEMNITATE, NU VĂ LĂSAȚI SUPUȘI DE DEMON, SĂ AVEȚI SFÂNTA EVANGHELIE ÎN VOI ȘI RUGAȚI-VĂ SFÂNTUL ROZARIU.

Maria este cu voi pe Pământ, în curând Ea se va manifesta în calitate de Femeia îmbrăcată în soare, își va întinde mantia și va consacra Omenirea la Sine, va fi un moment cu adevărat special pentru că omului i se va mai da încă o posibilitate de alegere.

Maria, Mama lui Isus și Mama voastră, va încerca să vă primească pe toți în Sine, să vă așeze la Sânul ei și să vă binecuvânteze în numele sfânt al Fiului ei Isus.

Catastrofa se apropie, ... Cerul așteaptă câteva poziții, apoi Iadul se va dezlănțui pe Pământ.

BENEDICT AL XVI-LEA ESTE LA ÎNCEPUTUL LUI CA PAPĂ ÎN NOUA BISERICĂ, EL SE VA MANIFESTA ÎN PUTEREA LUI  ÎN NUMELE SFÂNT AL DOMNULUI ȘI ÎL VA AVEA ALĂTURI DE EL PE CEL CARE ÎȘI VA RECUPERA FRÂIELE BISERICII, CA LA ÎNCEPUT, CÂND ISUS I-A INMÂNAT CHEILE BISERICII.

Cu Benedict al XVI-lea vor merge înainte și vor declara Epoca Păcii! Cu Maria Preasfântă, vor merge să evanghelizeze oamenii rămași, cei care s-au pus împotriva lui Dumnezeu.

Pregătiți-vă haina cea nouă, cu Maria veți crește, alături de ea veți începe ca fii ai Iubirii și veți fi victorioși în misiune, în Cristos Iubire, împotriva lui Lucifer.

Ridicați-vă capul spre înălțimi și așteptați strigătul lui Dumnezeu Tatăl care vă va anunța avertismentul, ... dreptatea Lui!

Fiii Mei iubiți, o,  voi care Mă căutați și Mă urmați cu iubire adevărată, în adevăr vă spun: SUNTEȚI PE CALE SĂ FIȚI TRANSFORMAȚI DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA DUMNEZEULUI VOSTRU IUBIRE.

Înainte, furtuna se va dezlănțui brusc și numai fiii lui Dumnezeu vor avea posibilitatea să o depășească, în timp ce aceia care și-au respins Creatorul pentru a-l urma pe Înșelător vor fi învinși.

Ați ajuns la finalul cursei, Mama voastră Cerească vine acum să vă ia de mână și să vă conducă cu Ea în adevărata misiune, cea care va triumfa în Mine.

Îndepărtați-vă de luminile false, Dumnezeu vine acum pentru a pune capăt înșelăciunii și va face ca totul să înflorească în Sine.

Har și milostivire pentru voi, Dumnezeu vă binecuvântează, vă iubește și vă așteaptă ca soldați curajoși alături de Maria în bătălia finală împotriva lui satana.

Meditați, o, voi toți oamenii, meditați, ... acest cuvânt al Meu este pentru toată lumea, întoarceți-vă rapid la Adevăr și rămâneți în Adevăr.

Dumnezeu este Iubire. Amin

https://www.facebook.com/photo?fbid=4481714841870617&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu