miercuri, 18 noiembrie 2020

PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU ÎNTÂLNIREA CU DUMNEZEUL DRAGOSTEI - Carbonia, 15.10.2020

 ISUS SPUNE: Iubită fiică, scrie iubitului Meu popor: ai curaj să te întorci la Mine, Dumnezeul Dragostei, ai încredere în Mine pentru ca această lume să fie ușurată de marea durere care o învăluie deja.

Luați în mână sfântul Rozariu și rugați-vă. Chemați Sfântul Meu Nume pentru ajutor. În marea Mea Milostivire îi voi primi în Mine pe toți cei care se vor converti, care au înțeles în inima lor DRAGOSTEA și s-au întors la El.

Aveți grijă de sufletul vostru, o, oameni, tânjiți după curăție, puneți în voi dorința arzătoare  de a trăi viața în bucurie și dragoste pentru eternitate.

VEȚI FI ATINȘI DE FURIA DEMONULUI, îndrăzneala lui e mare, se grăbește să distrugă pământul și pe locuitorii lui,... vrea să ducă în iad toată această omenire care oricum îl urmează prin acoliții lui, crezând în el... și în minciunile sale!

Pacea e în pericol, omul se provoacă: FRATE ÎMPOTRIVA FRATELUI!.... Mintea omului departe de adevăr, este subjugată de demon, satana stăpânește asupra multor oameni, mersul lor e rău și fetid.

Preasânta Maria își cheamă copiii ei la Sine, îi recheamă la adevărata convertire, să se întoarcă la Fiul ei, Isus, îi înștiințează că Inima ei Imaculată va triumfa și cu ea vor triumfa toți cei care îi vor fi alături în această luptă împotriva satanei.

Porțile cerului se deschid, divinul Rege e gata să coboare din cer pentru a se manifesta în marea Sa Milostivire ca să ofere oamenilor încă o dată șansa de a se salva. El Însuși se va arăta lumii astfel încât totul să fie clar.

Nu fiți ignoranți, o, oameni, pocăiți-vă repede pentru că acel moment este foarte aproape. Pregătiți-vă pentru întâlnirea cu Dumnezeul Dragostei, căiți-vă de păcatele voastre și cereți iertare cu inimă căită până când Milostivirea Sa va fi peste voi. Căutați salvarea, o, oameni, abandonați lumea, nimic din ceea ce are pământul astăzi nu va rămâne așa cum îl cunoașteți.

Pregătiți-vă, fiilor, ... pregătiți-vă! Dumnezeu e gata să se arate, nu așteptați acel moment întinați de păcate, îngăduți Dumnezeului Dragostei să vă ia ca ai Lui. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4481714841870617&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu