luni, 9 noiembrie 2020

EU VĂ CHEM PE NUME - Carbonia, 30.09.2020

VIZIUNE: ISUS ARE ÎN MÂNĂ UN BUCHET DE INIMI PE CARE LE OFERĂ COPIILOR SĂI.

Iată-Mă la voi cu tot binele Meu, vin să vă iau în brațe, vin să vă duc acolo unde totul este iubire infinită.

ISUS, ÎN IUBIREA LUI INFINITĂ, SPUNE COPIILOR SĂI: Iubiți-Mă din toată inima și împărtășiți toate bunurile între voi.

Astăzi, Eu văd un soare mare pentru voi, aleșii Mei, vă văd intrarea în Mine din ce în ce mai sinceră, văd eforturile voastre, sacrificiile voastre, ... în curând vă voi umple cu tot binele Meu și veți fi veșnic în Binele Meu infinit.

PREASFÂNTA MARIA SPUNE: Preasfânta Maria este aici cu voi și vă oferă Inima Sa Neprihănită și vă cere să fiți gata, să fiți copii ai lui Dumnezeu, gata să intrați și să câștigați lumea cu Mine, Maica lui Isus și Maica voastră. Eu vă voi da victoria în Fiul meu Isus, vă voi umple de iubire, ... veți fi umpluți de Duhul Sfânt.

ISUS SPUNE: În Grotă vin să-Mi așez iubirea și să adăpostesc întregul Cer.

În curând veți vedea un parfum ridicându-se spre cer, de la Grotă la Cer, pentru că Dumnezeu va umple acest loc cu El, îl va pune în Lăcașul Său unde veți intra pentru a conduce împreună cu El.

Acest loc sacru pentru Dumnezeu trebuie să fie deschis tuturor copiilor Săi, tuturor celor pe care Dumnezeu însuși îi va chema pe nume, vor trebui să meargă acolo unde El îi va chema.

Flacăra iubirii Sale vă va ghida acolo unde veți găsi orice mângâiere și unde veți fi în siguranță pentru că veți intra în Grădina Lui cerească, acest loc pe care l-a pregătit pentru toți copiii Săi.

BISERICA AȘTEPTĂ SĂ FIE LUATĂ CU ASALT, INAMICUL ESTE ÎN SPATELE SĂU, ...  GATA SĂ O STĂPÂNEASCĂ!

Copiii mei, ÎNAINTE CU DA-UL VOSTRU PENTRU MINE, ... o, voi, mică rămășiță, care credeți și umblați în adevăratul Magisteriu al Bisericii, acum totul se va deschide în ochii voștri, veți vedea groaza, dar veți vedea și intervenția Aceluia care totul poate.

Eu sunt Dumnezeul vostru, Eu sunt Tatăl vostru, Eu sunt Mama și Fratele vostru, am o dorință arzătoare pentru toți copiii Mei, doresc cu ardoare să deschid ACUM timpul minunățiilor în Dumnezeu! Nu vă descurajați în situații de suferință pământească, totul este pregătit ca să gustați cu intervenția Mea divină.

PĂMÂNTUL ESTE GATA SĂ FIE REÎNNOIT, ASPECTUL SĂU SE VA SCHIMBA ȘI TOTUL VA FI ÎN ÎNCÂNTĂRILE NOII CREAȚII, DUMNEZEU FACE TOATE LUCRURILE NOI ȘI LE VA CONDUCE ÎN SINE.

ASCULTAȚI, ASCULTAȚI TOATE POPOARELE, Dumnezeul vostru este pe cale să vi se alăture din nou și veți fi uniți cu El pentru totdeauna. Așteptați-L cu iubire și adevăr, fiți fideli Poruncilor Sale și îmbrăcați haina de sărbătoare pentru că totul este pregătit pentru voi, ... sunteți o încântare în ochii mei, o, creaturile Mele!

Această Colină așteaptă încă răscumpărarea, Dumnezeu vrea să posede inima tuturor copiilor Săi, vrea să-i răscumpere de păcat și vrea să-i așeze în Totul Său infinit, unde totul este iubire, iubire infinită.

ÎMBRĂȚIAȚI SFÂNTA MEA EVANGHELIE ȘI TRĂIȚI-O CU IUBIRE ȘI ÎNCREDERE, EU VĂ CHEM PE NUME.

Vă binecuvântez, vă iubesc și vă aștept pe toți ai mei, aici, în acest nou loc în care veți avea totul în iubire și în caritate.

DUMNEZEU ESTE IUBIRE!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4412903595418409&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu