miercuri, 4 noiembrie 2020

VINE FURTUNA ACUM, PREGĂTIȚI-VĂ ÎN SFINȚENIE ȘI DRAGOSTE - Carbonia, 16 bis.09.2020

Fiți atenți la vocea Mea și urmați-Mă cum vă poruncesc.
Eu sunt Cel ce sunt, Eu sunt Cel care v-a dat viața, nu-L renegați pe Dumnezeul vostru, o, oamenilor, ci onorați-L și iubiți-L cu toată inima voastră.
Preasfânta Fecioară Maria vine astăzi la voi ca să vi se alăture în ultima luptă împotriva satanei, ea vă va conduce ca și Co-Răscumpărătoare în bătălie, vă va ilumina în cele ale lui Dumnezeu și vă va conduce triumfători la Mine.
Inima Sa Neprihănită este Triumful ei. Ea vă va da totul în dragoste și vă va ridica la pieptul ei pentru a vă purifica și a vă aduce la Cel care așteaptă atât de mult să vă ducă la Sine.
Lupta e în acțiune, bătălia e deschisă, focul se dezlănțuie în fiecare colț al pământului; omul a înebunit, e prada satanei, nu-l mai oprește nimic, a devenit feroce ca și dictatorul său.
Fiii Mei iubiți, iată, vine momentul intervenției Mele, aștept cu nerăbdare  să-i îmbrățișez pe toți copiii Mei și să înoiesc acest pământ care a ajuns o cloacă.
Voi lua cu Mine tot cerul, veți fi prezentați în fața Celui Preaînalt,... veți deveni sfinți.
Dumnezeu e Dragoste, este Cel care astăzi se întoarce să remedieze orice lucru în Sine, să pună în Sine omul cu inima lui transformată: dintr-o inimă de piatră într-o inimă de carne.
Adevărul este în Cel ce este, viața este în Cel ce este, lumea va continua în Cel ce este!
Iubitele Mele creaturi, vine acum ora furtunii, pregătiți-vă în sfințenie și dragoste.... Cel  Drept vine la voi! Fiți atenți la vocea Sa, fiți în dragoste, caritate și fidelitate absolută Celui care toate poate, cereți-i ajutorul ca să intervină cât mai curând astfel încât niciunul dintre fiii Săi să nu se piardă.
America este în tensiune pentru președintele ei, mulți sunt în așteptarea celui care va lua frâiele, în timp ce o mare parte a poporului american tinde să intre și mai mult în întuneric.....
****

Piața va fi plină de oameniși din balcon, adversarul se va prezenta și va declara că sunt Eu.
IATĂ ABOMINAȚIUNEA! IATĂ TIMPUL ÎN CARE EU VOI INTERVENI!
RĂMÂNEȚI RĂBDĂTORI, ÎN DRAGOSTE ȘI RUGAȚI-VĂ, RUGAȚI-VĂ PENTRU CĂ ACESTA ESTE URMĂTORUL EVENIMENT.
ACEASTA ESTE DREPTATEA MEA PESTE ACEASTĂ UMANITATE INFIDELĂ.
GATA, ROMA! GATA! VĂ COMAND, ca Dumnezeu Atotputernic, (de pe vremea Cezarului râvniți la scaunul lui Petru), cer să puneți jos armele și să nu-i mai hărțuiți pe copiii Mei, pe toți aceia care iubesc și urmează cu adevărat pe Cristos cel înviat! Nu vreau să mai aștept, timpul Meu s-a terminat, ora e fixată, tic-tacul ceasului este gata să bată pentru ultima dată.Iată-ne la sfârșitul unui timp vechi.... iată noul timp este gata să fie deschis, vor fi încă timpuri dure pentru cei care nu L-au recunoscut pe Cel ce este.
Pământul promis este rezervat pentru voi, fiii Mei! Iată, sunt gata să vă deschid Poarta Grădiinii Mele. Vântul suflă deja puternic, furtuna e în curs de desfășurare, cerul e gata să se întunece: o liniște inițială la început, apoi un accident brusc care va distruge tot ceea ce este putred.
Eu sunt Dumnezeul vostru Creator, sunt Cel care vă iubește la infinit, nu fiți lipsiți de respect. Cerul este în așteptarea lucrurilor noi ca să Își reia în Sine ceea ce Îi aparține:.... în primul rând omul, creatura Sa!
Înainte, ghidați-vă după sfânta Scriptură și nu dați greș față de Dumnezeul vostru al Dragostei.
Totul e gata să înceapă, nu vă temeți de nimic. Sfânta Fecioară Maria va începe cu voi acest drum nou, armata ei pământească, mica Rămășiță!
Cu toată dragostea vă binecuvântez și vă aștept cu nerăbdare la o viață nouă.
Dumnezeu Tatăl

https://www.facebook.com/photo?fbid=4341993855842717&set=pb.100000964356095.-2207520000..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu