luni, 9 noiembrie 2020

Dumnezeu anunță sfârșitul tuturor lucrurilor pe care azi le cunoașteți – Carbonia, 26.10.2020

Poporul Meu, vă pun înainte potirul Meu, este al vostru, uniți-vă cu Mine, EU SUNT FORȚA ȘI SUNT VICTORIA, cine e în Mine e salvat.

    Preasfânta Maria vă oferă Milostivirea Mea prin intervenția ei ca REGINA IUBIRII. Ea vine ca să ia cu sine armata sa, mica Rămășiță, ca să o conuducă spre victorie împotriva satanei.

O voce strigă din cer:...... E  Dumnezeu care anunță sfârșitul tuturor lucrurilor pe care azi le cunoașteți!... E Dumnezeu care vă cere CONVERTIREA URGENTĂ pentru mântuirea voastră. În Dumnezeu este salvarea! Niciun om de pe pământ nu vă poate ajuta, doar EU SUNT!

      ITALIA ESTE AMENINȚATĂ DE RĂUFĂCĂTORI ȘI PLANUL LOR ESTE SĂ O DISTRUGĂ PENTRU A O POSEDA ȘI SĂ O FACĂ SCLAVĂ, dar sosește timpul sfârșitului dorințelor lor, EU SUNT CEL CARE PUNE PUNCT ACESTOR LUCRURI.

      Satana și-a terminat timpul său, va mai sărbători încă puțin pentru că.....CERUL ESTE DEJA ÎN POZIȚIA SA! Totul e gata. Dumnezeu este la dreptatea Sa! Mânia Sa va fi împotriva trădătorilor, cei care au dezertat CUVÂNTUL  SĂU înlocuindu-l cu al lor,dar totul este marcat în sfârșitul lor. Dumnezeu este! ... Miserum est!

     PROCLAMAȚI CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU TUTUROR OAMENILOR, PREOȚILOR MEI!

    Oh, voi cei puțini care încă mai răspundeți, nu vă fie frică să-l înfruntați pe inamic față în față, Eu voi fi alături de voi, veți lua forță din Mine și veți fi în Mine victorioși.

    Sfârșitul acestei istorii este deja marcat în căderea satanei.

    Înainte, fiii Mei, Dumnezeul vostru vă cheamă la luptă, nu ezitați să-Mi dați totul, nu vă demoralizați, Raiul vă așteaptă ca să vă dăruiască viața veșnică în dragoste și bucurie.

    Sunt Totul vostru, sunt Isus al vostru, salvatorul vostru, ard de dragoste pentru voi și Mă consum să vă am pe toți în veșnicie.

    Cerul tună disprețul său pentru această umanitate rea. Inima lui Isus încă sângerează pentru pierderea multor fii.

    Pocăiți-vă, o, oameni, nu mai așteptați, deja distrugerea voastră este pregătită dacă nu vă întoarceți la Mine acum! Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4530254607016640&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu