sâmbătă, 28 noiembrie 2020

DOMNUL SE MANIFESTĂ ÎN LUME CU AL SĂU CUVÂNT PRIN ADEVĂRAȚII LUI PROFEȚI - Carbonia, 19.11.2020

Arată, o, omule, credință față de Dumnezeul tău Creator. Înalță inima ta către Dumnezeul Dragostei, scrie în inima ta Dragoste, Dreagoste pentru Mine, Salvatorul tău.

Decide, o, omule, timpul a ajuns la sfârșit, să nu fie ziua ta de mâine în mizeriile infinite ale satanei, ci în Brațele Dumnezeului Dragostei.

Agață-te de Mine, o, omule, nu te lăsa prins de false ideologii, fii vigilent în orice situație, la fiecăre propunere pe care nenorociții oameni ți-o vor face ca să te răpească.

Omul a căzut în capcana demonului, crede îm om în loc să creadă în Creator și de aceea nu reușește să fie fericit și sigur în viața sa.

VINO LA MINE, O, OMULE, MERGI ALĂTURI DE MINE, SLUJEȘTE-MĂ... NU SATANEI!

Îmbrățișează Sfânta Evanghelie, omule, respectă Poruncile, nu te lăsa folosit de inamic, în Sângele Meu a fost salvarea ta, nici un om nu te va putea iubi niciodată așa cum Eu, Dumnezeul Dragostei, te-a iubit.

Masacrul inocenților continuă, teroarea îl învăluie pe om în blestemul său.

Creați-vă o inimă curată, oameni buni, căutați calea mântuirii, Dumnezeu se manifestă lumii cu Cuvântul Său prin adevărații Săi profeți, ascultați-i pentru că în ei este adevărul.

Cunosc mizeria voastră umană și cunosc îndoielile voastre, dar Eu sunt, o, oameni!

Eu sunt Cel care a creat totul, sunt Cel care încă vă mai cheamă la convertire pentru că vă iubesc și vreau să văsalvez. Nu vă împietriți inimile, ci păstrați o inimă de carne care tresaltă în dragoste. Topiți lanțurile care vă leagă de satana, puneți în voi credința în Isus Cristos și urmați-L până va veni în Milostivirea Sa.

Nu fugiți de Legile Mele, o, oameni, nici o altă lege nu vă poate da posibilitatea de salvare, doar în Isus Cristos sunteți în siguranță, El este salvarea!

PREGĂTEȘTE-TE ROMA, PREGĂTEȘTE-TE SĂ STRIGI ULTIMUL STRIGĂT DE VICTORIE PENTRU CĂ UMBRA MORȚII SE ABATE PESTE TINE. DUMNEZEU ADEVĂRAT, SINGURUL DUMNEZEU AL DRAGOSTEI, VINE SĂ REPARE ERORILE TALE, SE ÎNTOARCE CA SĂ READUCĂ SPLENDOAREA PESTE TINE.

Tu, cetate așezată pe 7 coline, erai frumoasă îmbrăcată în lumina pe care Domnul ți-o dăruia, dar tu ai ales să-L trădezi pe Cel care te lumina din Sine, ai căzut în fălcile Fiarei, sfârșitul tău va fi marcat de intervenția Lui Dumnezeu.

Să sune clopotele de sărbătoare, Dumnezeul Dragostei este la manifestarea Sa!

Fulgere în Cer! Se deschid în pasajul Lui!

Iată Fiul Omului coborâd pe nori pentru a-Și declara Victoria Sa! 

Bucurați-vă, tot Poporul, bucurați-vă pentru că viața voastră își va schimba înfățișarea, copiii Lui Dumnezeu se vor bucura de totul Său, în minunile Sale vor intra și se vor bucura de El.

Victorie este!

https://www.facebook.com/photo?fbid=4634593089916124&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu