luni, 9 noiembrie 2020

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE FIICA SA, INSTRUMENTUL SĂU (INIMILE UNITE) - 2 noiembrie 2020

FIICA MEA: Încrederea și abandonul către TATĂL CERESC vor fi primordiale, îi cunosc pe cei care sunt ai Mei. Timpul deja nu mai este timp, deja de la mijlocul lui noiembrie se vor acutiza conflictele în națiunile pământului; vă avertizez, rămâneți neobosiți în rugăciune continuă, fără pauză. Durerile și despărțirile vor fi foarte TRISTE, încep să-i chem pe unii dintre fidelii Mei credincioși.

De acum înainte, nimeni nu trebuie să se mai agațe de viață, să-și pună nădejdea în voința DOMNULUI, aceștia sunt fiii pe care Eu îi doresc, să se abandoneze în MÂNTUITORUL lor, să fie mai spirituali, să fie lumină pentru mulți, de aceea trebuie să strălucească în această lumină, ca să ajungă și la ceilați pentru a le lumina calea spre DUMNEZEU. Convertirea și pocăința sunt fundamentale, inimile lor trebuie să fie curate și în pace; agățându-se de această viață nu este o opțiune bună, trebuie să fie în totalitate spirituali.

Ei trebuie să fie mai puternici ca niciodată, se apropie ziua cea mare, ceasul începe să marcheze acest timp, Marele Tunet va fi chemarea sufletelor voastre pentru atunci când va trebui să decideți DA sau NU PENTRU DUMNEZEU TATĂL. Veți fi liberi să alegeți, apoi va începe supunerea față de Guvernul Mondial și de Anticrist, va începe Marele Necaz, soarele își va pierde strălucirea, stelele nu vor mai lumina, natura nu va mai avea verdeață și va deveni tristă. Vă avertizez acum, mulți vor fi persecutați, judecați și defăimați, mulți vor fi martirizați, închiși pentru că Mi-au urmat DOCTRINA CREȘTINĂ. Răutatea se va dezlănțui pe pământ cum nu s-a mai văzut niciodată, prin urmare voința omului va fi supusă.

OMENIREA TOATĂ: Judecata Mea peste națiuni se va accentua, deja o trăiți, cerul e gata să se închidă, Mă voi retrage și voi privi la evenimentele care se desfășoară pe pământ, deja luați propriile decizii, milioane de oameni se îndepărtează de DUMNEZEU CREATOR TRĂIND PROPRIILE SALE DURERI.

Violența, haosul și războaiele civile vor fi extrem de dure și nu vor putea fi eradicate, foametea va lovi stomacul omului și a familiei sale. Lumea întreagă va fi înspăimântată, fiecare națiune va fi cântărită în BALANȚĂ, toate gramele vor fi numărate și măsurate.

FIICA MEA: Trebuie să te pregătești pentru ceea ce se apropie, nu-ți va plăcea și vei suferi, toți ai Mei vor lua CRUCEA neapărat. EUROPA ESTE ÎN CONVULSII, războiul civil vine, țara VULTURULUI va fi judecată pentru milioane de crime comise împotriva inocenților, apoi această țară va fi trădată; când se va întâmpla, această Națiune va rămâne fără putere și va fi invadată, trădată și abandonată. RUGAȚI-VĂ, CER MULTĂ RUGĂCIUNE PENTRU ACEASTĂ ȚARĂ.

Tristețea Mea este mare, oamenii nu strigă la Mântuitorul, credința se răcește ca și Templele Mele, bisericile sunt închise, nu sunt păstori, preoți sau clerici care să păstorească turma Mea, mulți dintre cei care spun azi că Mă urmează și Mă iubesc, se vor dezice de Mine.

Rugăciunea este primordială pentru a rămâne în Sfânta Treime! Fiți puternici în rugăciune, caritate și abandonare. Este timpul luptei permanente, doar rugăciunea, speranța și credința vor mai diminua Marele Necaz. Rugați-vă cu Mama Mea Rozariul, formați cenacoluri de rugăciune în familiile voastre, chemați-l în fiecare zi pe Sfântul Arhanghel Mihail și îngerul vostru păzitor, faceți rugăciuni de protecție pentru a nu cădea în păcat, cereți convertire și credință zilnic, amintiți-vă că fiecare dintre aceste cămine este un TEMPLU al Meu, Eu sunt în mijlocul vostru, al celor care Mă urmați, aceste case sunt protejate de Cer. Curaj, fiii Mei, nu sunteți singuri. Eu merg împreună cu voi, îmbrățișați CRUCEA MEA, Eu o voi ușura, încredeți-vă în Mântuitorul vostru. Amin.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=686587778910327&id=100026773335897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu