marți, 24 noiembrie 2020

ROMA, ROMA, ROMA, ... DE CE TE-AI SINUCIS? Carbonia, 31.10.2020 , ora 16:50

Iată-mă la voi în ipostaza Fecioarei Ultimelor Timpuri.

Dragii mei copii, iată, totul s-a împlinit, caritatea lui Dumnezeu, Domnul nostru, este pentru poporul Său. În curând se va manifesta în măreția Sa pentru a-i lua cu El pe toți ai Lui, pe toți cei care cu iubire, adevăr și fidelitate L-au urmat, slujit, adorat și iubit.

Sunt cu voi pe această Colină prețioasă în ochii Domnului Dumnezeu! Proiectul Său asupra acestui loc este de o măreție infinită, El va înlătura tot răul și își va pune Raiul aici pe Pământ și va domni pe această Colină pentru totdeauna.

PATRIA MEA, IUBITA MEA, CE ȚI S-A ÎNTÂMPLAT?

DE CE TE-AI VÂNDUT DUȘMANULUI MEU?

DE CE NU TE-AI REFUGIAT SUB ARIPILE DOMNULUI DUMNEZEULUI TĂU?

Astăzi vei bea paharul amar al durerii, vei fi distrusă și vei fi arsă pe rug.

ROMA, ROMA, ROMA, ... DE CE TE-AI SINUCIS?

DE CE, FIICA MEA, TE-AI FĂCUT SCLAVA INAMICULUI?

DE CE TE-AI ÎMBRĂCAT CU AUR ȘI CU DIAMANTE?

Acum totul s-a terminat, vei pierde totul, zelul tău s-a sfârșit aici, totul se va stinge brusc, ... așa cum spun Eu, asta se va întâmpla acum!

Timpul de așteptare s-a încheiat, fiii Mei trebuie să aibă răsplata Mea, dar tu, care ai crezut că ești lumina pentru Ochii Mei, îți vei pierde măreția pentru totdeauna.

Italia este pe punctul de a fi lovită de fulger, Raiul înaintează, nu va mai exista înșelăciune, tot răul trebuie să se termine aici.

Credeți în aceste cuvinte ale Mele și rugați-vă, o, voi, care încă nu v-ați deranjat să vă puneți în genunchi în fața Crucifixului, pentru că acum veți fi puși în condiții de pedeapsă.

Sfântul Francisc se va ridica în curând la vederea acestei Omeniri și își va declara adevărata sfințenie: ... el este fiul lui Dumnezeu și nu al lui satana!

Dumnezeu cunoaște omul și cunoaște pe fiul Său, cunoaște răul și cunoaște binele, de aceea, în adevăr, vă spun: sunt aici cu voi și vă anunț adevărul. Sfântul Francisc este sfântul prin excelență, el este cel care L-a ascultat pe Dumnezeu și și-a dat viața în sărăcie pentru mântuirea fraților săi, pentru împlinirea planului mântuirii.

Cine răspunde astăzi ca Sfântul Francisc? ... poate cel care conduce Biserica astăzi?

Sunt rușinat de răutatea omului, m-am săturat de înșelăciunea pe care o pune în poporul Meu, SUFICIENT! ... este o sinucidere. Această Omenire este acum la sfârșit, zeul ei este în cel care astăzi este proiectat în biserica lui Petru.

DAR PETRU VA INTERVENI ACUM SĂ-L AJUTE PE BENEDICT AL XVI-LEA, împreună cu el va declara înșelăciunea și va spune că ISUS SE ÎNTOARCE, că totul se va relua în Sine, ... că VIAȚA VA ÎNCEPE DIN NOU ÎN IUBIRE, CARITATE, CREDINȚĂ ȘI ADEVĂR.

Așezați-vă în fața Crucifixului și închinați-vă înaintea Lui, declarați-vă oameni ai lui Dumnezeu, cerându-i iertare lui Dumnezeu pentru toată grozăvia pe care ați săvârșit-o, nu există alt timp, iată că Eu vin. Amin

Binecuvântare și har pentru voi, pentru toți fiii Mei. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4552755041433263&set=a.24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu