joi, 26 noiembrie 2020

FIII MEI, ASTĂZI VĂ ANUNȚ RĂPIREA VOASTRĂ - Carbonia, 7.11.2020, ora 17, Colina Bunului Păstor

 Isus spune: voi binecuvânta pe fiecare fiu care vine la Mine așa cum Eu doresc. Sunt în așteptarea fiilor Mei, Cerul este în așteptare ca să-și recuperezepe toți fiii Săi pentru marea sărbătoare.

Iată că dulcea primăvară vine pentru copiii lui Dumnezeu!... Cerul se deschide și Isus vine să-i recupereze pe toți fiii.

Sunt cu voi în acest loc sfânt pentru a vă  lua în Brațele Mele și a vă pune la Pieptul Meu.

Înainte, creaturile Mele, dulcile Mele iubiri, înainte! Dumnezeul vostru vă iubește infinit și VĂ DĂRUIEȘTE BINECUVÂNTAREA SA ÎN VEȘNICIE ȘI ÎN INFINITA FRUMUSEȚE A TOTULUI SĂU.

Azi se deschid cerurile, tunetul stă să avertizeze tot Universul, Dumnezeu va striga cu voce tare GATA..., este timpul să pună capăt acestui măcel.

Această umanitate trebuie să înțeleagă că nu mai poate merge înainte fără Dumnezeu, adevăratul și unicul Dumnezeu! Sunt dezamăgit, dezolat, nu suport să văd creația Mea murind de foame și epuizare, sunt obosit, sunt cu adevărat obosit, nu pot să mai aștept. Astăzi declar GATA și GATA va fi!

Tobele bat deja a moarte, poporul necredincios va cădea în groapa leului, va fi înghițit, va muri în mizerabilele mâini ale satanei și va arde în iad.

Dumnezeu se grăbește, nu mai e timp de pierdut, nu mai pot aștepta, lumea a căzut complet în mâna inamicului.... și s-a predat complet în mâinile satanei!

VOI SALVA PE TOȚI CEI CARE CU ROZARIUL ÎN MÂNĂ AȘTEAPTĂ NELINIȘTIȚI INTERVENȚIA MEA, CARE VA FI PENTRU EI BINECUVÂNTATA RĂPIRE.

FIII MEI, ASTĂZI VĂ ANUNȚ RĂPIREA VOASTRĂ. Fiți fermi în Mine, priviți spre Cel pe care L-ați străpuns, priviți spre Dumnezeul iubirii, numai El este mântuirea voastră.

Preasfânta Maria vine să vă însoțească spre Mine, ea vă va prezenta în fața Mea purificați și imaculați în dragoste.

Dumnezeu e Dragoste! Dumnezeu e Dreptate! Dumnezeu vrea pentru această omenire ceea ce El a proiectat creația Sa când a pus omul în lume și l-a proiectat pentru veșnicie... dar diavolul a venit să le sugereze neascultarea arătându-le posibilitateade a fi ca Dumnezeu.

Înainte! Timpul s-a terminat, vechiul timp a trecut, cel nou nu va avea un popor necredincios, ci va fi în sfințenia Dumnezeului Său.

 Totul s-a împlinit, ora tocmai a ajuns la Calvar, la Crucificare, săracă omenire!

Dumnezeu vă binecuvântează. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=4584936478215119&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu