luni, 30 mai 2022

A început un război rece, 21 mai 2022, Shelley Anna

 În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, primiți binecuvântările care izvorăsc din Inima Sfântă a lui Iisus Hristos.

Acum este timpul să stați curajoși în Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Cristos, care nu v-a dat un duh de frică. Va începe războiul biologic, pe măsură ce contaminanții modificați genetic sunt eliberați asupra umanității și vor fi purtați prin praful din aer.

A ÎNCEPUT UN RĂZBOI RECE și se va abate în curând asupra fiecărei granițe a fiecărei națiuni.

Pregătiți-vă proviziile, dar cel mai important, pregătiți-vă inimile.

UN MARE ÎNTUNERIC SE APROPIE cu umbrele sale de înșelăciune, în care activitatea demonică se intensifică și va acoperi pământul. Obțineți pentru voi înșivă instrumentele cerești necesare pentru a alunga răul și a ține întunericul la distanță. Lumânările credincioșilor vor arde strălucitor, pentru a nu fi stinse niciodată!

POPORUL LUI DUMNEZEU, nu intrați în luptă cu o armură incompletă, îmbrăcați-vă cu întreaga armură a lui Dumnezeu, mânuind armele voastre spirituale în mâini rugătoare. Nu abandonați Rozariul de lumină al Maicii Domnului care îi orbește pe dușmanii voștri.

IUBIȚI AI DOMNULUI ȘI MÂNTUITORULUI NOSTRU, continuați să umblați în Iubirea Divină a lui Dumnezeu, binecuvântându-i pe cei care vă blestemă. Adăpostiți-vă în Inima Sfântă a lui Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, unde poate fi găsită Providența Divină. Continuați să îi recunoașteți pe Îngerii voștri păzitori, care vă vor conduce în siguranță în momentele de primejdie.

Eu sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește, Apărătorul vostru vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/may/23/a-cold-war-has-begun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu