vineri, 20 mai 2022

VA ÎNCEPE RĂZBOIUL BIOLOGIC, 2 mai 2022, Shelley Anna

 Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Iubiții Mei, primiți binecuvântările Mele care se revarsă din Inima Mea sfântă. Rămâneți în limitele de protecție pe care numai Inima Mea Sfântă le poate oferi.

Împărăția lui Anticrist va fi ridicată în curând din cenușa acestei lumi, distrusă de consecințele nucleare. Acum este momentul să priviți spre ceruri pentru semnul Meu care va fi arătat pentru ca toți să-l vadă, când timpul se va opri, în timp ce momente de milostivire sunt dăruite inimilor pocăite. Sfârșitul este aproape și totuși atât de mulți dorm inconștienți de starea periculoasă a sufletelor lor.

Iubiții Mei, pregătiți-vă inimile pentru judecata Mea particulară, ultimul Meu act de milostivire care va fi văzut de toți, înainte ca întunericul să coboare. Fiecare genunchi se va pleca și fiecare limbă va mărturisi lui Dumnezeu.

EU SUNT SINGURA VOASTRĂ SALVARE!

Veniți la Mine acum, pocăiți-vă. Toți cei care invocă numele Meu vor fi salvați. Așa vorbește Domnul.

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Fie ca Binecuvântările Harului și ale Milostivirii care curg din Sfintele Inimi, ale Domnului și Mântuitorului nostru și ale Maicii Domnului, să se odihnească asupra voastră în această zi, învăluindu-vă cu dragostea lui Dumnezeu.

Popor al lui Dumnezeu, consacrați-vă pe voi înșivă, și pe cei dragi vouă, Inimii Sfinte a lui Isus, încredințându-vă sufletele Domnului și Mântuitorului nostru. Consacrați-vă casele, pentru ca ele să fie un refugiu sigur de întunericul care se apropie.

AGENȚI PATOGENI NECUNOSCUȚI, MODIFICAȚI GENETIC au fost eliberați asupra omenirii, provocând mari boli. Va începe războiul biologic, în timp ce un război mondial invadează fiecare graniță a fiecărei națiuni din lume.

REGATUL ÎNTUNERICULUI va ajunge în curând la putere deplină, impunând comunismul, preluând controlul, restrângând libertățile, pentru a aduce un semn de condamnare.

S-au ridicat alianțe ale tiraniei, făurite în sânge.

Un întuneric va umbri împărăția lui Anticrist, aruncând umbrele sale de execuție asupra celor răi.

Dar lumânările credincioșilor vor arde cu putere și nu se vor stinge.

Popor al lui Dumnezeu, fiți curajoși în Domnul și Mântuitorul nostru care nu v-a dat un duh de frică.

Victoria triumfătoare a Domnului și Mântuitorului nostru este aproape.

Popor al lui Dumnezeu, rugăciunile voastre să fie neîncetate. Rugați-vă Rozariul Maicii Domnului, un far de speranță care strălucește puternic, dezvăluind calea dreptății pe care Domnul și Mântuitorul nostru a pus-o înaintea voastră.

Continuați să-i recunoașteți pe Îngerii voștri Păzitori care vă vor conduce în siguranță.

Eu sunt gata împreună cu mulțimi de Îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr. Așa zice Apărătorul vostru vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/may/17/biological-warfare-will-begin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu