vineri, 27 mai 2022

AȘTEPTAȚI-MĂ GATA, ÎMBRĂCAȚI ÎN LUMINĂ ȘI IUBIRE... Carbonia, 22.05.2022, ora 16:32

 Ca un fulger pe cerul senin voi interveni!

Iubiți copii, pregătiți-vă pentru intervenția Mea în curând.

Întunericul învăluie deja această Omenire, satana face pași uriași și preoții Mei dorm, viziunea lor este în lucrurile lumii pentru propria lor prosperitate, EI NU REALIZEAZĂ CĂ ADEVĂRUL A FOST ASCUNS ACUM ȘI CĂ HRANA PE CARE O CONSACRĂ NU ESTE ÎN MINE. Otrava satanei a pătruns în inimile oamenilor, la fel și în Biserica Mea!

Iubiți copii, un timp v-am cerut să veniți să Mă primiți în Sfântul Sacrament, să vă hrăniți cu Mine. ...Cu adevărat vă spun astăzi: NU TOȚI PREOȚII CELEBREAZĂ ÎN FIDELITATE PENTRU MINE.

Copii ai Ierusalimului, vântul suflă puternic dinspre Est, lucifer pune stăpânire pe mulți oameni, trebuie să intervin pentru a remedia răul care are loc.

Îngrijiți-vă să fiți în Mine, strângeți-vă de Mine și rugați-vă, ...consacrați-vă Inimii Imaculate a Mariei pentru a avea protecția ei.

Ați ajuns la finalul acestei istorii, un "EVENIMENT NOU" va aduce binele pentru copiii Mei care se pregătesc să treacă din această lume rea în cea nouă, în minunile lui Dumnezeu.

Pace vouă, iubiți copii, o, voi care, cu credincioșie, Mă urmați, străduindu-vă să împliniți directivele Mele.

Străduiți-vă să obțineți ceea ce v-am cerut, astfel încât, atunci când Mă voi manifesta în fața voastră, să vă pot binecuvânta veșnic. ...A venit vremea, puneți-vă în ordine, Dumnezeu va fi mulțumit să găsească copii drepți, credincioși Lui. Fiți slujitori buni.

Scriu din nou în jurnalul Meu: ...

IATĂ-MĂ PRINTRE VOI, COPIII MEI, DE-ACUM SUNT PRINTRE VOI!

AȘTEPTAȚI-MĂ PREGĂTIȚI, ÎMBRĂCAȚI ÎN LUMINĂ ȘI IUBIRE.

SĂ FIE ÎN VOI BUCURIE ȘI ZÂMBET PENTRU CĂ DUMNEZEUL VOSTRU ESTE REGELE GLORIOS!

Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7406345926074146&set=a.242597375782406 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu