sâmbătă, 28 mai 2022

FURTUNA ESTE PE CALE SĂ LOVEASCĂ PĂMÂNTUL, FOC ȘI GRINDINĂ VOR CĂDEA DIN CER - Carbonia, 25.05.2022, ora 17:08 p.m.

Ca Dumnezeu al vostru, vă îndemn să ascultați de chemarea Mea: îmbrăcați-vă cu lumină, ... îndepărtați-vă de întuneric. Bucuria să fie mereu în voi, în inimile voastre sărbătoriți-L pe iubitul vostru Isus și consacrați-vă Inimii Imaculate a Mariei.

Copiii Mei, lumea se află în purificare, această Omenire trebuie să se convertească înainte de a fi prea târziu, trebuie să se întoarcă "ACUM" la Dumnezeul ei Creator, ... trebuie să abandoneze păcatul, "acum" trebuie să-i spună nu lui Satana.

Întunericul învăluie deja această lume, vă cer să vă pocăiți repede, ... se apropie timpul amarnic pentru această Omenire perversă.

Ca Tată, sufăr pentru indiferența voastră la chemările Mele, nu vreau să vă văd suferind, de aceea vă invit la o convertire urgentă: ... nu-i permiteți lui Satana să vă tragă în iad, renunțați la lingușelile lui și mergeți acolo unde vă aștept "CONVERTIȚI ", pentru a vă da adevărata libertate.

TRÂMBIŢA SUNĂ PENTRU ÎNTÂLNIRE, TIMPUL S-A ÎNCHEIAT, Poporul Meu trebuie să stea înaintea Mea pentru a fi judecat, ...lăsați-vă găsiți curați ca să vă iau în Mine imediat.

Locuințele Mele sunt pregătite pentru a-i adăposti pe copiii Mei. Deschideți-Mi inimile voastre pentru ca Eu, Dumnezeul vostru, să pot grava pe ele "SEMNUL" Meu de apartenență.

Furtuna este pe cale să lovească Pământul, focul și grindina vor coborî din cer și nu vor lăsa decât distrugere: ... plâns și scrâșnire de dinți pentru cei care nu au ascultat de îndemnurile Cerului.

Pământul se va cutremura, multe națiuni vor fi lovite de mari dezastre.

Voi începe de la Roma, ... va fi luată cu asalt! ... deodată se va afla într-o mare suferință.

BARCA LUI PETRU ESTE CA O SITĂ, SE SCURGE DIN TOATE PĂRȚILE, SCUFUNDAREA EI ESTE APROAPE.

Poporul Meu, pregătiți-vă casele cu sacramentaliile, ... puneți în voi o inimă curată. SUNT LA UN PAS DE VOI, FIILOR, ... iată-Mă că vă iau. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7422447784463960&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu