miercuri, 11 mai 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, VINERI, 6 MAI 2022 - Schimbarea abundă

 "Copiii Mei, intrați într-o perioadă în care vor abunda multe schimbări și majoritatea vor fi schimbări pe care nu le veți putea controla, deoarece Cel Rău încearcă să preia controlul asupra voastră. Trebuie să fiți foarte puternici și curajoși ca să rezistați în această perioadă, pentru că el va conduce cu o mână de fier și nu caută decât să se slujească pe sine.

Unii dintre voi, care v-ați descurcat foarte bine, vă aflați acum într-un timp de promovare spirituală. V-ați arătat credincioși asupra lucrurilor mărunte, acum vă voi da mult, așa cum am promis.

Unii dintre voi se îndreaptă spre un timp de provizii miraculoase. Credința voastră va fi pusă la încercare în acest timp, deoarece multe lipsuri vor abunda pentru voi, dar dacă veți fi credincioși, veți ieși ca aurul și veți ajunge să Mă cunoașteți pe Mine ca Furnizorul vostru. Atunci nu vă veți mai teme niciodată de lipsuri.  Nu vă temeți, doar credeți.

Rămâneți în Pacea Mea pe măsură ce au loc aceste schimbări - ele sunt doar semne ale întoarcerii voastre acasă în curând, priviți-le ca atare. Dușmanul va încerca din răsputeri să vă sperie, dar nu cedați în fața fricii, pentru că aceasta se aseamănă cu venerarea lui. Cuvântul Meu spune că voi trebuie să vă închinați numai Mie și să Mă slujiți numai pe Mine. Pășiți cu grijă, copiii Mei.

Dacă Mă ascultați pe Mine și Cuvântul Meu în acest timp, vă voi proteja și vă voi aduce repede acasă. Dacă nu vă supuneți, calea voastră va fi mult mai dificilă. Faceți alegerile cu înțelepciune, copii."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2253820661425857/

Un comentariu: