miercuri, 18 mai 2022

CEL RĂU, ÎN MIZERIA SA INFINITĂ, VA DISTRUGE ACEASTĂ OMENIRE! - Carbonia,14.05.2022, ora 15:37

Conduși de Duhul Sfânt, veți intra în Împărăția lui Dumnezeu, purificați prin focul noului Botez vă veți uni cu Cerul.

Preasfânta Maria vă va ajuta să vă înălțați, Ea va fi cea care vă va lua lângă Sânul ei, veți renaște din nou la o viață nouă și perfectă, Dumnezeul vostru vă va binecuvânta veșnic și veți face parte din marea Familie Cerească.

Iubiți copii, fiți pregătiți pentru atacul iminent al Celui Rău, care, în mizeria sa infinită, va distruge această Omenire, o va lipsi de orice bine și o va înrobi pentru sine. Omul va cerși, va fi obligat să ducă o viață de suferință din cauza răutății sale.

V-am implorat să vă convertiți la Mine, v-am chemat și rechemat înapoi la Mine, dar voi v-ați făcut că nu auziți, ... ce se va întâmpla cu voi, copiii Mei?

Adevărul a fost negat pentru a satisface Răul, v-ați lăsat înșelați de Satana, v-ați bătut joc de adevăratul vostru Dumnezeu! ... în marea voastră mândrie ați acționat, convinși că tot ce făcea ticălosul să strălucească în ochii voștri era adevărat.

Bieți oameni, căzuți în slăbiciune din cauza alegerii voastre în Satana. În curând veți tremura când totul se va prăbuși peste voi, când veți fi siguri că ați făcut alegerea greșită.

Violența vrăjmașului va depăși orice imaginație, inima voastră se va frânge, nu veți avea ajutorul Cerului pentru că ați preferat să-l urmați pe Lucifer. Ah, ce durere! ... Ce durere pentru Mine, care v-am iubit atât de mult și încă vă iubesc atât de mult!

Ce durere pentru voi, copiii Mei și nu mai sunteți ai Mei prin libera voastră alegere: ... veți fi roboți în mâinile Lui.

Convertiți-vă, o, oameni! Convertiți-vă!

Convertiți-vă acum, înainte să răsară luna neagră. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7368307099878029&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu