vineri, 6 mai 2022

ACESTA ESTE PAȘTELE: ÎNVIEREA MEA ÎN VOI! - Carbonia, 29.04.2022, ora 4:44 p.m.

Ora Mea a fost tristă când am văzut omul căzând în mizeria dușmanului infernal: ... a devenit un hibrid, ... nu mai era al Meu!

CERUL PROCLAMĂ: OMUL ESTE AL SĂU! Omul trebuie să se supună Legilor Creatorului său; trebuie să alerge acolo unde vrea El! ... NEASCULTAREA ESTE UN PĂCAT DE MOARTE!

Dumnezeu l-a creat pe om pentru Sine, pentru ca el să fie o bijuterie în Mâinile Sale și să se bucure de tot Binele Său, dar omul a vrut, prin alegerea sa liberă, să simtă gustul neascultării de Creatorul său, așa că a decis să asculte de Șarpele cel Bătrân, ... s-a îndepărtat de Bine, și-a pierdut toată frumusețea în Dumnezeu, a devenit ca Satana.

Astăzi, în Ceruri locuiesc cei binecuvântați, Sfinții lui Dumnezeu, cei care au luat parte la bătălia Sa împotriva răului și au câștigat-o datorită meritelor Sale.

Iubită fiică, acest timp care vine nu va fi în harul lui Dumnezeu, ci în mizeria nesfârşită a celui rău; cei care l-au sărbătorit vor fi ruinați de el.

Eradicarea păcatului îl va vindeca pe om și îl va aduce înapoi la Creatorul său, dar mai întâi trebuie să aibă loc purificarea lui. ... Acesta este Cuvântul lui Dumnezeu!

ADEVĂR ÎȚI SPUN, FEMEIE, URMEAZĂ-MĂ AȘA CUM ÎȚI PORUNCESC, LASĂ-TE CONDUSĂ DE MINE ȘI BUCURĂ-TE CĂCI DUMNEZEU TE-A ALES PE TINE.

Sfânta Ecaterina a fost o învățătoare a Cuvântului Meu, a instruit poporul Meu și și-a manifestat mărinimia față de cler.

Și astăzi vă invit să Mă urmați, vă cer să Mă slujiți în iubire și har, totul va fi atunci în frumusețea infinită a Paradisului.

Dumnezeu Creatorul

SFÂNTA CATHERINA: Dacă aţi ști cât de frumos este Paradisul! Aici cântăm cu bucurie și mergem pe brațele lui Isus, El este Păstorul cel bun, El este Regele regilor! Fața Lui radiază lumină infinită, Inima Lui emană iubire, suntem una cu Creatorul!

Dumnezeu Creatorul: Cei care încalcă Legea lui Dumnezeu nu pot fi fiii Săi, ... pedeapsa lor va fi mare pe Pământ, pentru că nu vor mai avea sprijinul Cerului.

    FERICIȚI CEI CARE AU CREZUT FĂRĂ SĂ VADĂ!

    FERICIȚI CEI SMERIȚI, CĂCI EI VOR MOȘTENI ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU!

    FERICIȚI SUNT CEI CARE AU CREZUT ÎN CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU!

    FERICIȚI CEI CARE AU PĂZIT PORUNCILE LUI.

În Patria Mea, în Ceruri, aștept cu nerăbdare întoarcerea voastră la Mine, ... vă voi deschide ușa și vă voi adăposti în Mine, veți fi binecuvântați printre cei Binecuvântați, ... sfinți printre Sfinți și veți umbla ca niște copii nevinovați alături de Cel Sfânt.

Copiii Mei, acesta este Paştele: ÎNVIEREA MEA ÎN VOI!

Vă aștept convertiți pentru a vă da viața veșnică în Mine. Veți fi frumoși printre cei frumoși și veți radia propria Mea Lumină. Dumnezeu este!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7302009919841081&set=a.242597375782406

Un comentariu: