sâmbătă, 21 mai 2022

TREZEȘTE-TE DIN SOMN ȘI IA AMINTE LA CERURI! - 12 mai 2022, Shelley Anna

Apocalipsa 21

Cerul nou și pământul nou

Apoi am văzut un cer nou și un pământ nou căci cerul dintâi și pământul dintâi au trecut, iar marea nu mai este.

Și eu, Ioan, am văzut cetatea cea sfântă, noul Ierusalim, coborând din cer de la Dumnezeu, pregătită ca o mireasă împodobită pentru mirele ei.

Și am auzit un glas puternic de la tron, spunând: "Iată cortul lui Dumnezeu împreună cu oamenii! El va locui împreună cu ei, iar ei vor fi poporul Lui; și el Dumnezeu cu ei, va fi Dumnezeul lor.

Și Dumnezeu va șterge orice lacrimă din ochii lor, iar moarte nu va mai fi. Nu va mai fi nici plâns, nici țipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.

Psalmul 61:1-2

Ascultă, Dumnezeule, strigarea mea,ia aminte la rugăciunea mea! De la marginile pământului, pe tine te chem când inima mi-e cuprinsă de neliniște, călăuzește-mă la stânca la care nu pot să mă duc.

Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Iubiții Mei, primiți binecuvântările Mele care curg din Inima Mea Sfântă. Este foarte urgent să luați aminte la ceruri. SEMNUL ARĂTAT SEMNALEAZĂ ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI, omenirea va suferi din cauza indiferenței lor. Pentru că nu sunteți nici calzi, nici reci, vă voi scuipa din gura Mea. Cerurile plâng. Nu vă împietriți inimile față de Mine. Nu vă descurajați. Întăriţi-vă credința în Mine, refugiindu-vă mereu în Inima Mea Sfântă, unde veți fi protejați de relele acestei lumi. Milostivirea Mea este pentru toți! Necazurile din aceste zile se intensifică, luați aminte la ceruri unde semnul Meu va fi arătat pentru ca toată omenirea să vadă! Treziți-vă din somnul vostru căci ora este târzie. Este crucial să vă pregătiți inimile prin pocăință zilnică, permițând Milostivirii Mele Divine să vă spele. Cuvintele Mele de avertizare sunt ca un tunet care vă avertizează că vine furtuna! Doresc ca nimeni să nu piară, ci să aibă viață veșnică cu Mine în Paradis. Toți cei care invocă numele Meu vor fi salvați. Așa vorbește Domnul.

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos, primiți binecuvântările care curg din Inima Sa Sfântă.

Poporul al lui Dumnezeu, lipsa de alimente se va înrăutăți, pe măsură ce un guvern unic mondial începe să preia controlul. Pregătiți-vă proviziile, încrezându-vă în Domnul și Mântuitorul nostru pentru nevoile voastre. Continuați să vă recunoașteți Îngerii Păzitori, cu rugăciunile voastre. Rugați-vă Îngerul Domnului, și rugăciunea Îngerilor pentru intervenția lor. Consacrați-vă pe voi înșivă și pe cei dragi vouă Inimii Sfinte a lui Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru. Consacrați-vă casele, pentru a fi un refugiu sigur împotriva întunericului care vine. Pregătiți toate obiectele de credință și rugăciunile voastre să fie neîncetate, pentru indiferența și jignirile omenirii care nu cunoaște iubirea lui Dumnezeu.

O ÎNTUNECARE VA ÎNSOȚI UN MARE SEMN PE FIRMAMENT care va băga frica în inimile nepocăite ale omenirii. Inimile oamenilor vor ceda uitându-se la aceste lucruri. Cerurile se vor retrage, eliberând grindină amestecată cu sânge. Pământul se va cutremura și va arde. Cei nepocăiți se vor ascunde printre stânci. Pe măsură ce întunericul coboară, lumânările binecuvântate ale credincioșilor vor arde cu putere în locuințele lor sigure. Este foarte urgent să vă angajați la pocăința zilnică, pregătindu-vă inimile pentru întâlnirea cu Domnul și Mântuitorul nostru. Miezul nopții se apropie cu repeziciune.

O LUNĂ SÂNGERIE DEASUPRA AMERICII MARCHEAZĂ ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI, Împărăția lui Anticrist este deja instaurată, așteptându-l pe fiul pierzării care va fi încoronat în curând. Poporul lui Dumnezeu, Nu intrați în luptă cu o armură incompletă. Activitatea demonică va fi intensificată în timpul și după luna de sânge. Îmbrăcați-vă cu întreaga armură a lui Dumnezeu, mânuind armele spirituale în mâini pline de rugăciune. Rămâneți curajoși în Domnul și Mântuitorul nostru Isus Cristos. Eu sunt gata cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/may/17/awaken-from-your-slumber-and-take-notice-to-the-heavens

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu