luni, 30 mai 2022

Înșelăciunile lui Satan au fost amplificate, 19 şi 20 mai 2022, Shelley Anna

19 mai 2022, Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim, spune: Iubiții mei, este foarte urgent, să vă hrăniți sufletele, primindu-mă în Euharistie.

Activitatea demonică s-a intensificat, în timp ce călăreții apocalipsei devastează pământurile, cu război, foamete și ciumă. Foametea și bolile au fost modificate și eliberate în mod intenționat asupra omenirii, pentru a aduce un guvern mondial unic și semnul fiarei, un semn de cumpărare și vânzare, un semn de conveniență, un semn de damnare. O lume care va fi dominată și controlată de Anticrist. Pe măsură ce necazul din aceste zile progresează, omenirea va suferi consecințele răzvrătirii și respingerii Milei Mele. Mândria va fi căderea umanității. Ei au devenit un popor al întunericului, care urmează poftele și dorințele cărnii lor. Pocăiți-vă și chemați numele Meu și vă voi salva. Doresc ca nimeni să nu piară, ci să aibă viață veșnică cu Mine în Paradis. Așa vorbește Domnul.

20 mai 2022, Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim, spune: Iubiții Mei, primiți binecuvântările Mele care curg din Inima Mea Sfântă.

Este foarte urgent să vă întoarceți la turma Mea. În afara granițelor Mele de protecție există doar durere și multă suferință. Activitatea demonică împotriva sufletelor umane s-a intensificat, deoarece Satana știe că timpul său este scurt. Iubiților, ridicați-vă armele spirituale. {1}. Folosiți-vă de uneltele cerești pe care vi le-am dat pentru a alunga răul. Îmbrăcați-vă cu întreaga armură a lui Dumnezeu.

Înșelăciunile Satanei au fost amplificate și vor continua să îi ducă pe mulți în rătăcire.

Iubiții Mei, scufundați-vă în Iubirea Mea divină unde curg harul și mila. Nu vă lăsați îndoctrinați de căile acestei lumi. Reînnoiți-vă mințile cu Sfânta Mea Scriptură. Participați la Euharistia Mea pentru a vă hrăni sufletele căci zilele sunt rele.

Cu o inimă umilă și plină de remușcări, rămâneți fideli Inimii mele Sfinte și să știți că nu v-am abandonat. Așa vorbește Domnul.

{1} Uneltele cerești sunt sacramentaliile bisericii. Un sacramental este tot ceea ce este pus deoparte sau binecuvântat de Biserică pentru a aduce gânduri bune și pentru a spori devoțiunea, iar prin aceste mișcări ale inimii să se dezlipească de păcatul venial.

Un mesaj de la Sfânta noastră Mamă

Sfânta Fecioară Maria, împodobită în lumină radiantă, spune:

Iubiții mei copii, Inima mea este îndurerată căci am vărsat multe lacrimi pentru omenire. Încăpățânarea și mândria, vor fi căderea omenirii. Inimi împietrite, de piatră, sunt îndreptate împotriva Fiului meu!

Copiii mei, nu abandonați Rozariul meu de Lumină în această oră întunecată. Sărăcia umanității se înrăutățește, pentru că activitatea demonică s-a intensificat.

Rugați-vă, copiii mei. Rugați-vă pentru cei nepocăiți. Este foarte urgent să vă rugați pentru convertirea păcătoșilor.

Copiii mei, îmbrăcați-vă cu întreaga armură a lui Dumnezeu, pentru a combate relele acestei lumi. Demantelarea şi desființarea instituției şi a Euharistiei Fiului meu a început, pe măsură ce persecuțiile se intensifică, împotriva adevăratei rămășițe a Fiului meu.

Țineți cu tărie la tradițiile Fiului meu. Nu vă descurajați. Refugiați-vă în Inima Sfântă a Fiului meu. Sfintele Inimi ale Fiului meu și ale mea, se revarsă, cu har și milă.

Amintiți-vă mereu, promisiunile mele și lăsați rugăciunile voastre să fie neîncetate.

Așa vorbește, iubita voastră Mamă.

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, Primiți binecuvântările care curg din Inima Sa Sacră.

Poporul lui Dumnezeu, este foarte urgent să răspundem la chemarea la rugăciune a Mamei noastre binecuvântate. Nu abandonați Rozariul ei de lumină. Activitatea demonică s-a intensificat. Pe măsură eliberarilor din iad. Îmbrăcați-vă cu toată armura lui Dumnezeu și ridicați-vă armele spirituale, în mâini rugătoare, pentru a combate relele acestei lumi. Rozariul de Lumină al Maicii Domnului, risipește întunericul care vă înconjoară și luminează calea mântuirii, pe care Isus Cristos v-a pus-o înainte.

Lumea în întuneric este în disperare.

Copii ai luminii, fiți o reflectare a iubirii lui Dumnezeu asupra celor lipsiți.

Continuați să fiți hrăniți, de către Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Cristos, în Euharistie, substanța necesară pentru a vă susține sufletele în vremuri de primejdie.

Poporul lui Dumnezeu, distrugerea lumii se intensifică, pe măsură ce călăreții apocalipsei devastează ținuturile. Războiul, foametea și ciuma au fost dezlănțuite, în timp ce a început anotimpul întunericului, în care Anticristul va conduce, cu semnul său de damnare.

Rămâneți curajoși în Domnul și Mântuitorul nostru, a cărui victorie triumfătoare este aproape.

Eu sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri, să vă apăr, de răutatea, și de capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește, Apărătorul vostru vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/may/23/satan-s-deceptions-have-been-magnified

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu