luni, 23 mai 2022

VINE CEASUL, PĂMÂNTUL VA FI PURIFICAT - Carbonia, 17.05.2022

Iubită fiică, mila Mea este mare și mare va fi pentru toți cei care Mă urmează cu dragoste sinceră.

Lucrurile lumii s-au terminat, în curând veți intra în noua Mea lume, în deliciile Atotputerniciei Mele.

Ascultați Cuvântul Meu, trăiți-l în voi și dați-l lumii pentru ca această omenire să se convertească.

Cu adevărat vă spun: Eu sunt Cel care conduce istoria, nimeni nu poate fi Eu, ... aveți umilința de a înțelege acest lucru: ... numai Eu sunt Cel care sunt!

Acum voi muta Planetele, cerul își va schimba aspectul, semn că a sosit timpul, ... această lume nu va mai avea aspectul cunoscut.

Ei au păstrat tăcerea despre adevăr, s-au alăturat  Satanei, s-au vândut pentru o bucată de argint, acum că a venit timpul lucrurilor lui Dumnezeu, unde se vor ascunde ca să nu fie văzuți de ochii Mei?

O, oameni, să știți că Ochiul lui Dumnezeu vede totul! Veţi fi aruncaţi în iad, focul vă va fi tovarăș, veţi arde împreună cu cel pe care l-aţi preferat în locul Meu.

Vine ceasul, Pământul va fi purificat, această omenire va trebui să se convertească, va trebui să se întoarcă la Cel care este Creatorul ei.

Foc va ploua din cer, oamenii vor plânge pentru că nu au ascultat chemările Mele, pentru că nu s-au întors la Mine, Dumnezeul lor Iubire.

NOILE RUSALII vor da strălucire copiilor Mei, în timp ce copiii Satanei vor fi coborâţi în mizerie.

SCRIE FIICA MEA: Poporul Meu, a sosit ora alegerii urgente, răul domnește, necinstea oamenilor nu cunoaște limite, ...Potirul Meu este vărsat: ...va veni amărăciunea, plânsul și scrâșnitul dinților pentru cei care nu M-au recunoscut ca Dumnezeu Unic și Adevărat!

ZGOMOTE DIN CER! SATELIȚI CARE CAD, ... TOATE MIZERIILE PE CARE OMUL LE-A TRIMIS ÎN SPAȚIU VOR CĂDEA ASUPRA LUI!

MORȚI SUBITE ȘI INCALCULABILE PENTRU CĂ NU AU ASCULTAT DE ÎNDEMNURILE CERULUI, ... OMUL VA PLÂNGE DIN CAUZA NEBUNIEI SALE.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7389880241054048&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu