luni, 16 mai 2022

VIN SĂ VĂ IAU, COPIII MEI! - Carbonia, 12.05.2022, ora 08:57

Vin să vă iau, copiii Mei, deschid Cerurile pentru a coborî la voi, fiți pregătiți, cu pantofii în picioare, cu șoldurile încinse și cu toiagul în mână.

Eu vin repede, ... acesta este ceasul răscumpărării pentru copiii Mei, ... nu va trece ziua aceasta în care Mă veți vedea!

Lumea este coruptă, preoții Mei sunt pierduți în mizeriile Satanei, în venele lor curge otrava șarpelui blestemat.

Iubiții Mei copii, adevăr vă spun: voi trimite fulgere din cer! ... Voi da foc pământului, îl voi purifica.

Casa lui David va privi din nou la Mine, Eu o voi veghea, o voi păzi în Mine.

Bestia se apropie cu pași uriaşi, pofta ei este mare, ... face spume la gură, se grăbește să se așeze pe scaunul lui Petru!

Ah, ce mizerie în voi, trădătorilor! Ați lucrat alături de dușmanul Meu, l-ați primit în Casa Mea, l-aţi onorat și îl urmați în locul Meu.

Adevăr vă spun că, dintrodată, vă veți trezi în întuneric adânc, ... veți auzi strigătul puternic al dreptății Tatălui! L-ați sărbătorit pe Satana, v-ați alăturat lui împotriva Mea, ați ascultat și ați pus în practică legile lui, ... cu voi ați târât pe mulți credincioși în iad, i-ați distras cu lucrurile lumii, îndepărtându-i de Adevăr.

Astăzi, Dumnezeu intervine pentru a face ordine în Casa Sa și pentru a o curăţa de necredincioși. Adio, copii ai lui Iuda, ... adio! Mergeţi acum în iad cu zeul mizerabil pe care l-aţi preferat în locul Meu!

Milă de voi, care încă ezitați în alegerea voastră, ... nu întârziați, pentru că, iată, Eu vin! Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7357937857581620&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu