duminică, 29 mai 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, JOI, 26 MAI 2022 - Pe măsură ce sistemele economice eșuează

"Copiii Mei sunt atât de prețioși pentru Mine. TOATE sufletele sunt prețioase pentru Mine.

Aduc evenimente în acest timp pentru a-i trezi pe cei care au fost adormiți de dușmanul sufletelor lor. Copii, Satana dorește ca voi să vă simțiți confortabil în păcatul vostru, să credeți că mai este încă mult timp, când nu este așa. El dorește ca voi să credeți că va veni o soluție miraculoasă pentru toate problemele de pe pământ în acest timp și nu va fi așa. V-am spus că acesta este timpul pentru ca toate să se împlinească. Încă nu credeți?

În Milostivirea Mea, voi începe să conduc pe mulți în pustiu în acest timp, pe măsură ce sistemele economice eșuează, pe măsură ce liderii lumii nu pot aduce totul la normal. Într-adevăr, indiferent ce încearcă, nu pot, pentru că Eu sunt cel care am provocat eșecul pentru a atrage atenția tuturor sufletelor din lume.

Acum este momentul să vă spălați hainele și să le faceți curate, căci în curând vine războiul și mulți dintre voi nu vor supraviețui acestui mare război. Cel Rău va apărea în curând și doresc ca copiii Mei care umblă în neprihănire să nu vadă răutatea care va umple pământul în acel moment, când depravarea oamenilor va deveni vizibilă pentru ca toți să o vadă."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2270458226428767/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu