miercuri, 18 mai 2022

PREGĂTIŢI-VĂ, MULTE NECAZURI VOR VENI, 11 IANUARIE, 2022

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru Elohim spune:

Mai întâi multe necazuri trebuie să vină, înainte de domnia Mea de un mileniu.

Mai întâi, toată creația și locuitorii ei trebuie să treacă printr-o purificare care va dezvălui toate relele ce locuiesc pe pământ. Cerul și pământul sunt zguduite de mânia lui Dumnezeu. Credincioșii Mei, ascundeţi-vă sub umbra Celui Atotputernic unde veţi fi feriţi de furia mâniei lui Dumnezeu Tatăl.

Continuaţi să mergeţi în lumina iubirii Mele, acolo unde întunericul nu există pentru ca să puteți sta în fața Mea fără prihană, fără pată sau cusur.

Păstrați-vă puritatea îmbrăcaţi cu toată armura lui Dumnezeu. Satana se războieşte pentru sufletele voastre pe măsură ce planurile lui se împlinesc.

Legiunile Mele Cerești vă înconjoară și vă protejează de săgețile de foc ale diavolului și ale slujitorilor săi. Nu vă temeți căci domnia lui se va sfârși într-un întuneric mistuitor, un întuneric care va mistui toată răutatea, curățând pământul de orice nedreptate.

Pregătiţi-vă să intraţi în refugiul vostru, întunericul va coborî în curând. Recunoașteți Îngerii Păzitori care vă vor conduce spre siguranță în aceste vremuri periculoase. Aveţi încredere în Mine legat de proviziile voastre. Vă iubesc. Puneți-vă încrederea în Mine, locuind mereu în Inima mea Sfântă. Așa zice Domnul.

 

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud spunând pe Sfântul Arhanghel Mihail:

Cuvintele mele sunt adevărate.

Poporul lui Dumnezeu, în calitate de apărător vigilent, trebuie să vă avertizez despre nebunia care mistuie inimile oamenilor. Această nebunie este o opresiune demonică care face sufletele vulnerabile și susceptibile la posesie (posedare).

O răzvrătire împotriva legii lui Dumnezeu Tatăl se va manifesta asupra bisericii, în timp ce fărădelegea va fi însoțită de o mare decădere.

Alianțele tiraniei aduc semnul fiarei prin comunism. Antihristul este deja printre voi și împărăția lui se va ridica în curând din cenușa acestei lumi.

Încredeţi-vă în Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, pentru proviziile voastre. Nu cedați în fața unui semn de comoditate, un semn de a cumpăra și de a vinde, semnul fiarei.

Toți cei care vor primi acest semn și se vor închina chipului fiarei vor fi afectați de răni și vor tânji după moarte.

Îmbrăcați-vă cu toată armura lui Dumnezeu mânuind armele voastre spirituale, ca apărare împotriva răutății diavolului care duce război împotriva rămășiței.

Oamenii lui Dumnezeu se roagă pentru biserica persecutată suferindă.

În curând urâciunea pustiirii va sta în locul sfânt, proclamându-se pe sine ca Dumnezeu.

Poporul lui Dumnezeu, nu lăsați mândria să încolţească în inimile voastre. În slăbiciunea voastră, veţi găsi putere în Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos, puterea de a rezista până la capăt. Aici zac bolnavii sfinților.

Legiunile Îngerilor cereşti vă însoțesc adăpostindu-vă sub aripile lor. Recunoașteți-vă Îngerul Păzitor care vă va conduce către siguranță.

Sunt pregătit să vă apăr  împreună cu mulțimi de Îngeri de răutatea și cursele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa spune Apărătorul vostru vigilent.

Shelley Anna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu