joi, 5 mai 2022

ÎN CURÂND MĂ VOI MANIFESTA FIECĂRUIA DINTRE VOI ÎN CASELE VOASTRE - Carbonia, 27bis.04.2022, locuțiune la ora 16:19

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Eu vă binecuvântez, copiii mei, și vă port în brațele mele; nu vă temeți de nimic; mergeți înainte puternici ca niște lei. Duhul Sfânt vă va învălui în curând inimile și veți fi mari, veți fi în măreția lui Dumnezeu, El vă va folosi ca instrumente pentru lucrarea Sa.

Vă mulțumim că sunteți aici, pe acest deal sfânt, unde gloria lui Dumnezeu se va manifesta în curând. Vă iubesc, copiii mei; vă mulțumesc pentru fidelitatea voastră față de Fiul meu Isus.

Sunt aici, în mijlocul vostru, copiii mei; în curând mă voi manifesta fiecăruia dintre voi în casele voastre. Timpul s-a încheiat, Isus este pe cale să se manifeste lumii și eu trebuie să anticipez revenirea Lui manifestându-mă vouă pentru a vă aduce la El ca o armată credincioasă, soldați mari în slujba Regelui, ... Regele regilor.

Iubiții mei copii, privesc în inimile voastre: ele bat cu dragoste pentru Fiul meu Isus. Vă mulțumesc, iubiți copii, vă mulțumesc; credincioșia este cel mai mare lucru dintre toate.

Credinţă! Nu există semne mai mari care să fie plăcute Cerului! Ați mers cu credință în inima voastră; ... dedicați iubirii lui Cristos Isus, ați înaintat fără semne și fără nici un fel de pretenții, ați mărșăluit  pe acest pământ trecător, ați luptat cu orice obstacol. Nu disperați, copiii mei, fiți plini  de seninătate în inimile voastre și lucrați mai departe în slujba Cuvântului lui Dumnezeu, puneți-l în practică.

ÎN CURÂND, ISUS VA DESCHIDE O ALTĂ LUME, UN PĂMÂNT NOU, UNDE ÎI VA PRIMI PE TOȚI AI SĂI CA SĂ SE BUCURE DE FRUMUSEȚEA SA INFINITĂ, DE TOT CEEA CE ESTE AL SĂU.

Poarta se deschide, El este acolo și îşi așteaptă toți copiii.

Înaintați mai repede ca niciodată în credință, sporiţi-vă credința, copiii Mei, faceți fapte bune. Cuceriţi Inima lui Isus, El tânjește să vă îmbrățișeze, dorește să vă aibă pe toţi ai Lui, este gelos pe copiii Săi, ... El este Creatorul lor! ... El este Tatăl vostru! În curând veți înțelege măreția și dragostea Lui, pentru că veți intra în sfințenia Sa. El vă va deschide pieptul Său pentru a vă lua în Sine și pentru a vă da din Sine.

Copiii mei, îmi unesc mâinile cu ale voastre în acest sfânt Rozariu dedicat întoarcerii anticipate a Fiului meu Isus.

Iubiți-L și iubiți-vă unii pe alții, CHIAR DACĂ SUNTEŢI LA DISTANŢĂ, FIŢI UNIŢI SPIRITUAL: ... ROZARIUL ÎN MÂNĂ ȘI IISUS ÎN INIMĂ.

Sunteţi la sfârșitul unor timpuri vechi, sunteți pe cale să intrați în Noua Eră. Îl implorăm pe Isus să mijlocească la Tatăl pentru ca Întoarcerea Lui să aibă loc în acest timp, ... copiii Săi așteaptă, ... inimile lor ard de dragoste pentru Cel care este Regele regilor.

Ei tânjesc să intre în Tine, Fiul meu binecuvântat. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7299787590063314&set=a.242597375782406

Un comentariu: