duminică, 1 mai 2022

INVIDIA ESTE UN CANCER CARE VĂ CONSUMĂ PE DINĂUNTRU ȘI VĂ PUNE ÎNTR-O STARE DE PĂCAT, VĂ BLOCHEAZĂ ASCENSIUNEA – Carbonia, 23bis.04.2022, ora 4:26 pm

SFÂNTA MARIA: Invidie, copiii mei, invidie! Invidia este cel mai mare rău, este un cancer care vă consumă pe dinăuntru și vă pune într-o stare de păcat, vă blochează ascensiunea, copiii mei.

Invidia este o boală care aparține diavolului, nu fiți invidioși pe aproapele vostru, nu fiți geloși, ... rugați-vă ca invidia să moară.

Rugați-vă Tatălui vostru din ceruri să vă ajute să nu vă aflați în acest păcat, ... un păcat grav, copiii mei! Invidia este un păcat grav! Îl răniți fără să vreți pe aproapele vostru și vă aflați într-o stare de mizerie nesfârşită.

Schimbați-vă viața, copiii mei, schimbați-vă în interior, faceți-o cu adevărat, nu prin cuvinte, lucrați asupra voastră, copiii mei. Eu sunt aici, în mijlocul vostru, sunt gata să-mi ajut toți copiii. Eu sunt Mama lui Isus și Mama voastră, invocaţi-mi ajutorul din toată inima. Să aveţi cu adevărat dorința de a vă schimba, de a fi ai lui Isus, de a fi lumină în Lumină. 

DUMNEZEU TATĂL: LUMEA DE ASTĂZI ESTE ÎN PERICOL, PĂMÂNTUL SE CUTREMURĂ PESTE TOT, ... ÎN CURÂND VEȚI SIMȚI CUM PLANETA VOASTRĂ SE VA ZGUDUI, VEȚI AUZI ZGOMOTE CIUDATE VENIND DIN CER ȘI VEȚI AUZI ÎN INIMILE VOASTRE VOCEA LUI DUMNEZEU CARE VĂ STRIGĂ PENTRU O ADEVĂRATĂ CONVERTIRE.

ASTĂZI CERUL PORUNCEȘTE CONVERTIREA ACESTEI OMENIRI! CONVERTIREA VOASTRĂ ESTE URGENTĂ, COPIII MEI!

Condiția omului s-a terminat! ... el este în mare pericol! Omul nu se poate gestiona singur și nu poate conduce această planetă.

CINE SUNTEȚI VOI, COPIII MEI, CA SĂ VĂ IMPUNEȚI PE VOI ÎNȘIVĂ ASUPRA FRATELUI VOSTRU?

CINE SUNTEȚI VOI, COPIII MEI, CARE ÎNCERCAȚI SĂ PROFITAȚI DE BINELE ALTORA PENTRU A-L FACE AL VOSTRU? CINE SUNTEȚI VOI, COPIII MEI?

Dumnezeu Tatăl ia măsuri, preia controlul asupra Pământului și a tot ce este pe el.

Eu sunt cel care comand!! Eu sunt cel care poruncesc copiilor Mei! Eu sunt cel care dispune, nu vă ridicați la Mine, stați liniștiți, cu picioarele pe pământ și cu capul pe umeri, cu inimile tresăltând de dragoste față de aproapele vostru și față de voi, pentru că vă faceți rău vouă când nu sunteți în starea de har.

Dumnezeu a creat lumea, ... ar putea opri instantaneu tot ce este rău, dar nu meritați pentru că  continuaţi să păcătuiţi, ... împietriţi în păcat mergeţi înainte.

Voi v-ați întors împotriva lui Dumnezeu, copiii Mei, L-ați exclus din viața voastră, ați exclus Harul Său de la voi, ați ales o altă cale, o cale care vă va îndepărta de Cel care este! Veți cădea în iad, copiii Mei, ... veți suferi veșnic.

Veți pierde totul, copiii Mei! NU AȚI INVOCAT AJUTORUL MEU, ... NU AȚI VRUT SĂ-MI ACCEPTAȚI SFATUL, ... NU AȚI CREZUT ÎN CUVÂNTUL MEU! ...astăzi totul se va întoarce împotriva voastră, copiii Mei! ...peste tot!

Întoarceți-vă la Domnul vostru, nu vă temeți să înaintați după voia lui Dumnezeu, abandonați-vă gândurile, abandonați-vă dorințele pământești, nimic nu vă va rămâne din această lume, totul va muri aici.

Mi-am chemat și rechemat copiii la pocăință, dar ei au ales iadul în locul vieții veșnice, ... în locul Paradisului!

Copiii Mei, ascultați această chemare a Mea, pocăiți-vă repede.

...SOARELE ESTE PE CALE SĂ EMITĂ EXPLOZII PUTERNICE, DURERE MARE VA FI PE TOT PĂMÂNTUL! ...LIMBI DE FOC VOR LOVI PĂMÂNTUL!

Cei care Mă urmează nu vor avea de ce să se teamă, copiii Mei vor fi în siguranță, Îngerii Mei îi vor proteja, dar va fi vai! ... vai! Vai de cei care stau departe de Mine.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7284278008280939&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu