marți, 10 mai 2022

DUMNEZEU ȘI-A ALES COPIII, I-A INVESTIT CU EL ÎNSUȘI PENTRU O MISIUNE SPECIALĂ, ULTIMĂ ȘI FINALĂ, Carbonia, 4.05.2022

Maria Preacurată cu tine, roaba Domnului.

Această existență este pe cale să se schimbe, copiii lui Dumnezeu vor fi puşi în condiţii de viață, în timp ce aceia care L-au renegat vor intra în necazul cel mare.

Astăzi Dealul vă așteaptă. Dumnezeu Își așteaptă copiii; în milostivirea Sa, vor fi smulși din păcat și ridicați la o viață nouă.

Aici se va împlini Cuvântul lui Dumnezeu! Aici se va manifesta Slava Sa! Cântați imnuri de laudă Regelui regilor.

Fiul meu Isus este la porțile intervenției Sale milostive.

ANULAȚI TOATE ANGAJAMENTELE DE PE PĂMÂNT ȘI PUNEȚI-VĂ LA DISPOZIȚIA CELUI SFÂNT.

Micuţii și iubiții mei, pregătiți-vă să mă primiți în voi, inima voastră trebuie să strălucească de iubire pentru Isus Cristos, ...manifestați-i bucuria voastră pentru că, iată, toate lucrurile noi vine pentru voi.

Vine vremea lucrurilor noi pentru voi, noua Primăvară va fi în voi frumusețe și har.

ASISTAŢI DE SFÂNTUL DUH AL IUBIRII, VEŢI FI BINECUVÂNTAŢI ȘI UMPLUŢI CU DARURI CEREȘTI.

IUBIȚII MEI COPII, A SOSIT TIMPUL VOSTRU, DUHUL VOSTRU VA FI ÎN DUMNEZEU, VEŢI FI TRANSFIGURAŢI ÎN EL.

Eu, Maria Preasfântă, Mama lui Isus și Mama voastră, voi lua acum inimile voastre și le voi pune în Mine. Fiți ascultători de vocea mea, urmați-mă așa cum a vrut Dumnezeu pentru marea provocare finală împotriva lui Satana. ARMA VOASTRĂ SĂ FIE SFÂNTUL ROZARIU ȘI ÎMPĂRTĂȘIREA IUBIRII DESĂVÂRȘITE A LUI DUMNEZEU.

Casa va fi extinsă, acest refugiu va fi predestinat pentru cei aleși de Dumnezeu, nimeni care nu este în Dumnezeu nu va putea trece pragul acestei Case.

Vă mulțumim pentru toată cooperarea pe care i-ați oferit-o lui Isus în amenajarea acestui loc. Dumnezeu vă va răsplăti pentru munca voastră, fiecăruia pe măsura lui. Păstrați acest loc în siguranță; în curând veți fi chemați. Casa POVERO DELLA STRADA va fi deschisă de Dumnezeu. Toți pelerinii, cei care vor vedea marea lumină care va ieși din ea, se vor apropia și uimirea lor va fi mare: vor auzi vocea aleșilor bucurându-se și cântând laudele lor de mulțumire Dumnezeului cel iubitor. Dornici să participe, vor bate la ușă și Isus îi va primi.

Copiii mei, voi nu înțelegeți încă, dar în curând ființa voastră va fi transfigurată în Dumnezeu, ...veți fi ca îngerii din ceruri și veți da slavă lui Dumnezeu, vă veți pleca în fața Lui și Îl veți iubi pentru totdeauna.

DUMNEZEU ȘI-A ALES COPIII, I-A INVESTIT CU EL ÎNSUȘI PENTRU O MISIUNE SPECIALĂ, ULTIMĂ ȘI FINALĂ. Mulți au reușit să răspundă în măreție, alții au țintit spre lucrurile lumii, ... astăzi își vor înțelege greșelile.

MERGEȚI, COPIII MEI, AȘA CUM V-A CERUT DUMNEZEU, SĂ RĂSPÂNDIŢI CUVÂNTUL SĂU TUTUROR OAMENILOR.

Și astăzi vă voi însoți în rugăciunea Sfântului Rozariu și împreună vom implora intervenția lui Isus pt întoarcerea Sa anticipată.

Dumnezeu este! Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7324837494224990&set=a.242597375782406

Un comentariu: