joi, 16 februarie 2023

CINE A LUCRAT ÎN VIA DOMNULUI VA AVEA O MARE RĂSPLATĂ! - Carbonia, 9.02.2023

Cel care a lucrat în via Domnului va avea o mare răsplată!

Citiți! Citiți, oamenilor! Învățați din Cuvântul lui Dumnezeu! Îndreptați-vă inimile spre Cel care v-a dat viață, oamenilor; prosternați-vă în fața Lui, recunoașteți-L ca Dumnezeu și Tată al vostru.

Transformarea Pământului este în acțiune! Acestea sunt ultimele clipe de viață în condiții insuportabile, în care lacrimile și suferința prevalează.

Copiii Mei, o, voi care ați luptat pentru a rămâne uniți cu Mine, Tatăl vostru, veți avea o mare răsplată: veți fi părtași ai Împărăției Mele, veți trăi ca niște regi, viețile voastre vor fi schimbate.

Tatăl Își consacră Copiii Săi, toți cei care și-au trăit viața de zi cu zi în fidelitate față de El.

Cei care au lucrat în via Domnului, conform voinței Sale, vor avea o mare răsplată, în timp ce pentru cei neascultători, pentru cei care I-au întors spatele, va fi plâns și scrâșnit din dinți.

Ordinul preoțesc marian pășește unit cu Sfânta Fecioară; ea se află în fruntea poporului ei, acoperit cu mantia ei protectoare îl conduce victorios în lupta finală împotriva Satanei.

Soldații Mei curajoși, o, voi care sunteți pe front, fiți gata de atac, șarpele blestemat se învârte în jurul vostru încercând să vă atragă la el, dar nu a ținut cont de Gardianul vostru, Tatăl care vă adăpostește în Templul Său Sfânt.

Aleșii Mei vor vorbi alte limbi, vor alunga demoni, vor vindeca și vor binecuvânta în numele Meu sfânt, pentru că îi voi investi cu puterea Mea. Amin!

Dumnezeu are un singur cuvânt!

https://colledelbuonpastore.eu/2023/02/10/chi-ha-lavorato-nella-vigna-del-signore-avra-una-grande-ricompensa/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu