marți, 7 februarie 2023

Trinitatea profană va fi făcută cunoscută, 11 ianuarie 2023, Shelley Anna

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Mihail Arhanghelul spunând:

Acest mesaj este pentru America, Anglia și Roma, și pentru toți cei care au urechi de auzit și inimi de primit.

Pocăiți-vă! Căci ora a devenit foarte târzie!

Pământul american este infestat de întunericul care îl umbrește.

Guvernele acestor țări vor deschide calea către o nouă ordine mondială. Necazurile acestor zile au început.

Un al treilea război mondial este la orizont, în timp ce împărăția întunericului apare pe cele șapte coline.

În timp ce urâciunea pustiirii se află în locul sfânt, trinitatea profană va fi făcută cunoscută.

Întoarceți-vă la Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru unde poate fi obținută milostivirea divină.

Pregătiți-vă să intrați în refugiul vostru sigur, recunoscându-vă îngerii păzitori care vă vor conduce pe drumul spre siguranță. Nu vă temeți, mulțimi de îngeri vă înconjoară!

Semnele din soare, din lună și din cer devin mai proeminente, pe măsură ce valurile de energie devin vizibile, iar ploile de foc se intensifică.

Elementele pământului sunt instabile deoarece pământul s-a înclinat.

Poporul lui Dumnezeu, vă rog să vă amintiți cuvintele de avertizare pe care Domnul nostru le-a dat ( MATEI 24). Rămâneți în granițele de protecție pe care doar Inima Sfântă a lui Isus le poate oferi.

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata împreună cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și de capcanele diavolului, ale cărui zile sunt puține la număr.

Așa zice apărătorul vostru vigilent.

Confirmări din Scriptură

[Plini] de bucurie în speranţă, statornici în încercare, stăruiţi în rugăciune! ROMANI 12:12

V-am scris acestea vouă, care credeţi în numele Fiului lui Dumnezeu, ca să ştiţi că aveţi viaţa veşnică. (1 Ioan 5:13)

Tu însă, Doamne, eşti scutul meu, tu eşti gloria mea, tu îmi înalţi capul. (Psalmi 3:4)

 Pace vă las vouă, pacea mea v-o dau vouă. Eu nu v-o dau aşa cum o dă lumea. Să nu se tulbure inima voastră, nici să nu se teamă! IOAN 14:27

3 Pe când şedea pe Muntele Măslinilor, au venit la el discipolii şi i‑au zis aparte: „Spune-ne! Când se vor întâmpla toate acestea şi care este semnul venirii tale şi al sfârşitului lumii?”. 4 Isus, răspunzând, le-a zis: „Vedeţi să nu vă înşele cineva! 5 Căci mulţi vor veni în numele meu spunând: «Eu sunt Cristosul» şi-i vor înşela pe mulţi. 6 Atunci aveţi să auziţi vorbindu-se despre războaie şi zvonuri de războaie. Nu vă înspăimântaţi, căci trebuie să fie toate, dar nu este încă sfârşitul! 7 Se va ridica un neam împotriva altui neam şi o împărăţie împotriva altei împărăţii şi vor fi foamete şi cutremure în diferite locuri. 8 Dar toate acestea sunt [doar] începutul durerilor.

9 Atunci vă vor da la tortură şi vă vor ucide; veţi fi urâţi de toate neamurile din cauza numelui meu. 10 Atunci mulţi se vor scandaliza, se vor trăda unii pe alţii şi se vor urî între ei. 11 Mulţi profeţi falşi se vor ridica şi vor înşela pe mulţi. 12 Din cauza înmulţirii fărădelegii, dragostea multora se va răci. 13 Însă cine va rămâne statornic până la sfârşit, acela va fi mântuit.

14 Şi această evanghelie a împărăţiei va fi predicată în toată lumea, ca mărturie pentru toate neamurile. Atunci va veni sfârşitul.

Devastarea Ierusalímului  (Mc 13,14-23; Lc 21,20-24)

15 Aşadar, când veţi vedea urâciunea pustiirii, de care se vorbeşte în profetul Daniél, stând în locul sfânt – cel care citeşte să înţeleagă –, 16 atunci cei care sunt în Iudéea să fugă în munţi; 17 cel care se află pe terasa [casei] să nu coboare ca să ia ceva din casă, 18 iar cel care este pe câmp să nu se întoarcă înapoi ca să-şi ia haina!

19 Vai celor însărcinate şi celor care alăptează în zilele acelea! 20 Rugaţi-vă ca fuga voastră să nu fie iarna sau în zi de sâmbătă21 Atunci va fi o nenorocire atât de mare cum nu a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi. 22 Şi, dacă n-ar fi scurtate zilele acelea, niciun om nu s-ar salva; însă, datorită celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate.

23 Atunci, dacă vă va spune cineva: «Iată, aici este Cristos!» sau «Acolo!», să nu credeţi, 24 căci se vor ridica „cristoşi” falşi şi profeţi falşi şi vor face semne mari şi lucruri minunate pentru a-i înşela, dacă se poate, şi pe cei aleşi! 25 Iată, v-am spus dinainte!

26 Deci, dacă vă vor spune: «Iată, este în pustiu!», să nu vă duceţi; «iată, este în camerele de taină», să nu credeţi! 27 Căci aşa cum fulgerul vine la răsărit şi luminează până la apus, tot la fel va fi venirea Fiului Omului. 28 Unde va fi cadavrul, acolo se vor aduna vulturii.

Venirea Fiului Omului (Mc 13,24-27; Lc 21,25-28)

29 Îndată după nenorocirea din zilele acelea, soarele se va întuneca, iar luna nu-şi va mai da lumina, stelele vor cădea de pe cer, iar puterile cerului se vor zgudui.

30 Atunci se va arăta semnul Fiului Omului în cer; şi tot atunci îşi vor bate [pieptul] toate triburile pământului şi îl vor vedea «pe Fiul Omului venind pe norii cerului» cu putere şi mare glorie. 31 Şi îi va trimite pe îngerii săi cu [sunet] puternic de trâmbiţă şi-i vor aduna pe toţi aleşii săi din cele patru vânturi, de la un capăt la altul al cerurilor.

Parabola smochinului (Mc 13,28-31; Lc 21,29-33)

32 Învăţaţi de la smochin parabola: când mlădiţa devine deja fragedă şi dau frunzele, ştiţi că vara este aproape! 33 La fel şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşă! 

Matei 24:3-33

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/january/12/the-unholy-trinity-will-be-made-known/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere