miercuri, 1 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX LUNI, 9 IANUARIE 2023 - În curând vă voi chema acasă

"Copiii Mei, intrați într-o perioadă diferită de toate cele pe care le-ați cunoscut până acum. În această perioadă, lucrurile nu vor merge întotdeauna așa cum vreți voi. Mulți dintre cei aflați la putere vor începe în curând să își exercite voința asupra voastră și se vor bucura de acest lucru.

Nu puteți face nimic pentru a împiedica aceasta, deoarece a fost rânduit cu mult timp în urmă. Știți din Cuvântul Meu sfânt că dușmanul va învinge asupra voastră pentru o vreme, dar Eu sunt cu voi la fiecare pas al călătoriei voastre și în fiecare minut.

În acest timp despre care vorbesc, veți începe să experimentați puterea Mea măreață care curge prin voi. Vă veți ruga pentru alții și Eu îi voi vindeca. Voi vindeca pe mulți și îi voi învia pe unii din morți - dar cei înviați vor fi conform voinței Mele, nu a voastră. În acest timp în care se apropie lipsa, Eu voi asigura cele necesare pentru cei care lucrați pentru Mine și pentru toți cei care mărturisesc despre Mine altora. Mai ales cei care conduc la Mine sufletele pierdute, nu vor duce lipsă de niciun lucru bun în acest timp.

Copiii Mei prețioși, deși acest timp prin care treceți este dificil, timpul care v-a rămas pe pământ este foarte scurt acum. În curând vă voi chema pe toți de pe pământ și nu veți mai cunoaște durerea. Fiți curajoși în timpul care v-a mai rămas."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=479836820979349&set=a.403808015248897

Un comentariu: