vineri, 10 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 29 IANUARIE 2023

REPOSTAT: Cheia pentru a persevera, 23 august 2012

"Eu aș vrea să fiu dorința inimii tale, copilul Meu. Doresc să fiu iubirea și dorința ta primordială întotdeauna. Curăță-ți inima de idoli și de distrageri și vino la Mine în liniștea serii și în roua dimineții și simte iubirea Mea din jurul tău.

Atât de puțini dintre copiii Mei își fac timp pentru Mine. Mai puțini își fixează atenția asupra Mea pe tot parcursul zilei lor. Veți fi voi o excepție?

Tânjesc să vă am lângă Mine. Tânjesc să vă aud rostind Numele Meu. Tânjesc să aud cât de mult Mă iubiți și Mă adorați. Tânjesc să aud ce însemn cu adevărat pentru fiecare dintre voi, și totuși atât de puțini dintre voi vin alături de Mine.

Nu știți că Eu vă înzestrez cu putere atunci când veniți în prezența Mea în acest fel? Atunci când Mă venerați și Mă adorați? Nu știți că nu refuz niciun lucru bun celor care petrec zilnic timp în prezența Mea? Că aceasta este cheia pentru a persevera?

Alergați la Mine, copii, căci vă voi da înțelegere pentru a trece prin aceste vremuri dificile cu mare bucurie și multă ușurință. Alergați la Mine și nu vă temeți, pentru că nu vă puteți teme atunci când cunoașteți cu adevărat profunzimea iubirii Mele pentru voi.

Veniți la Mine în liniștea serii. Veniți la Mine atunci când roua este pe iarbă. Veniți la Mine și cunoașteți dragostea Mea pentru voi."

https://www.facebook.com/photo?fbid=493326326297065&set=a.403808015248897

Un comentariu: