joi, 16 februarie 2023

Priviți în sus, copiii mei, treziți-vă din somnul vostru - 5 februarie 2023, Shelley Anna

 Mama noastră binecuvântată, împodobită în lumină strălicitoare spune:

Iubiții mei copii, pregătiți-vă inimile voastre cu Binecuvântările Harului și ale Milostivirii care se revarsă din Sfintele Inimi, a Fiului Meu și a Mea.

Copiii mei, întunericul a acoperit omenirea. Păcătoșenia și mândria au dominat inimile lor.

Iubiții mei copii, trebuie să ridicați armele spirituale și să vă rugați Rozariul meu de Lumină. Uniți rugăciunile voastre cu ale Mele, și așa calea dreptății pe care Fiul Meu a pus-o înaintea voastră va fi lumină pentru toți. Rugați-vă, copiii mei, rugați-vă fără încetare.

Copiii mei, Cerul și Pământul freamătă de nerăbdare pentru întoarcerea Fiului meu! Semnul Fiului Meu va fi în curând arătat pentru ca toți să vadă. Priviți în sus, copiii Mei! Treziți-vă din somnul vostru! Eu vă acopăr cu mantia Mea în timp ce vă refugiați în Inima Sfântă a Fiului Meu, unde un înveliș de protecție vă va adăposti de resturile de foc care vor lumina în curând cerul de deasupra voastră.

Războaiele și zvonurile de războaie continuă în timp ce lumea intră acum în al treilea război mondial.

Nu vă temeți pentru că aceste lucruri trebuie să se întâmple. Sfintele Inimi, a Fiului Meu și a mea, sunt triumfătoare! Răul nu va învinge!

Copiii mei, amintiți-vă mereu de promisiunile Mele și rugăciunile voastre să fie neîncetate. Așa vorbește Mama voastră iubitoare.

 https://www.youtube.com/watch?v=Vn-a3rajHq0

Confirmări din Scriptură:

Atunci aveţi să auziţi vorbindu-se despre războaie şi zvonuri de războaie. Nu vă înspăimântaţi, căci trebuie să fie toate, dar nu este încă sfârşitul! Matei 24:6

Din cauza înmulţirii fărădelegii, dragostea multora se va răci. Matei 24:12

Atunci se va arăta semnul Fiului Omului în cer; şi tot atunci îşi vor bate [pieptul] toate triburile pământului şi îl vor vedea «pe Fiul Omului venind pe norii cerului» cu putere şi mare glorie.  Matei 24:30

Psalmul 103:2-5

Binecuvântează, suflete al meu, pe Domnul

şi nu uita nicicând de binefacerile sale!

3 El îţi iartă toate nelegiurile

şi te vindecă de orice boală.

4 El îţi răscumără viaţa din adânc

şi te încununează cu îndurare şi dragoste;

5 el îţi satură cu bunătăţi bătrâneţea

şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul.

 Încredeţi-vă în Domnul pe vecie, căci Domnul Dumnezeu este o Stâncă veşnică. (Isaia 26:4)

Iată, eu vin curând şi răsplata mea este cu mine, ca să dau fiecăruia după ceea ce a făcut! 13 Eu sunt alfa şi omega, cel dintâi şi cel din urmă, începutul şi sfârşitul. (Apocalipsa 22:12)

 Vegheaţi şi rugaţi-vă ca să nu intraţi în ispită! Căci sufletul este plin de avânt, dar trupul este slab”. (Marcu 14:38)

Când au văzut steaua, au fost cuprinşi de o bucurie foarte mare. 11 Şi, intrând în casă, au văzut copilul împreună cu Maria, mama lui. Apoi, căzând [la pământ], l-au adorat şi, deschizând tezaurele lor, i-au oferit daruri: aur, tămâie şi smirnă.  (Matei 2:10-11)

Cel care locuieşte la adăpostul Celui Preaînalt

şi se odihneşte la umbra Celui Atotputernic

PSALMUL 91:1

Şi [faceţi] aceasta cunoscând timpul [în care trăim]: căci este deja ceasul să vă treziţi din somn! Într-adevăr, acum mântuirea noastră este mai aproape decât atunci când am [început] să credem. Romani 13:11

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2023/february/09/look-up-my-children/

Un comentariu: