duminică, 26 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 18 FEBRUARIE 2023

REPOSTAT: Așa cum ați semănat, așa veți culege acum, 28 ianuarie 2011

"Așa cum ați semănat, așa veți culege acum, copiii Mei. Fiți atenți ca vorbele pe care le rostiți și modul în care v-ați purtat cu ceilalți să fie corect și respectabil, pentru că acum voi începe să vă răsplătesc tot ceea ce ați făcut, atât cele bune, cât și cele rele. Dacă ați făcut rău, convertiți-vă. Dacă ați făcut bine, atunci vă voi răsplăti cu bine.

De prea mult timp, copiii Mei s-au distrat în căile acestei lumi în loc să-și țină ochii spre Mine. Multora dintre voi le pasă mai mult de propria reputație decât de Mine și veți fi găsiți ca niște nori fără ploaie pentru eforturile voastre, căci Eu nu pot binecuvânta ceea ce nu este de la Mine.

Pentru aceia dintre voi care v-ați întors de la Mine către lume, să știți că ziua judecății voastre este aproape și tot ce ați făcut se va întoarce în curând împotriva voastră. Mâinile voastre nu sunt curate și inimile voastre nu au fost purificate în focul perfecționării Mele, pentru că ați ales să nu rămâneți acolo unde v-am pus Eu, ci ați alergat după căile voastre proprii.

 Vai de voi, cei care vă plănuiți proprii pași și vă urmați propriile planuri în zilele ce vor veni, căci nu veți ști unde să alergați când Judecata Mea va începe să vină în viețile voastre!

Vai vouă, celor care chemați și vă încredeți în alți dumnezei, căci ei nu vă pot nici salva, nici elibera de ceea ce va urma!

Vai de voi, locuitori ai pământului, căci satana a coborât la voi cu mare mânie și sfârșitul este aproape!

Vai vouă, celor care profețiți minciuni și îi rătăciți pe copiii Mei, căci și voi înșivă veți fi înșelați! Așa cum ați semănat, așa veți secera. Așa vorbește Domnul Savaot.

Anul acesta va fi un timp în care se va culege ceea ce s-a semănat atât în domeniul natural cât și în cel spiritual. Dacă ați semănat certuri, acum veți secera același lucru. Dacă ați semănat înșelăciune, o veți secera. Dar dacă ați semănat dragoste și ascultare, veți culege acum răsplata Împărăției Mele.

Fiți atenți să nu vă înșelați singuri, copiii Mei, pentru că mulți dintre voi credeți că stați în picioare când de fapt sunteți înșelați. Aduceți inimile voastre înaintea Mea ca o jertfă și Eu le voi curăța cu focul Meu purificator, căci voi arde tot ce nu este de la Mine. Căci voi îi priviți pe alții ca printr-o lupă, dar vă examinați pe voi înșivă după alte standarde. O cântărire nedreaptă este o urâciune în ochii Mei. Verificați-vă inimile, copiii Mei. Verificați-vă inimile ca să fiți găsiți apți pentru a fi folosiți în lucrarea Împărăției, căci mulți dintre voi credeți că lucrați pentru Mine, dar duceți la îndeplinire lucrarea dușmanului sufletelor voastre.

Îndepărtați din viețile voastre ceea ce nu este de la Mine și tot ceea ce nu este pur și sfânt. Curățați-vă mâinile pentru ca Eu să le pot folosi pentru lucrarea Împărăției. Nu mai veniți înaintea Mea cu păcatele lumii pătându-vă mâinile, ci mergeți înaintea Mea curați, puri și sfinți.

De ce vă îngrijiți de lucrurile voastre? Întoarceți-vă ochii spre fratele vostru aflat în nevoie. Întoarceți-vă inima spre cei pierduți și zdrobiți din lumea de păcate în care trăiți."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0be2Z24HBG2MENTw4yvEqke7Afdop8Zgtrg4DAeMW5yrEjcowE9fzT2F73vq2pSBfl&id=100068591042501

Un comentariu:

  1. Doamne fii cu noi în acest post al Patimilor tale Ajută-ne sa traimin liniște și pace pe acest pământ Amin

    RăspundețiȘtergere