luni, 6 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MIERCURI, 18 IANUARIE 2023 - Multă glorie

"Copiii Mei, nu vă întristați de despărțirile care apar acum în viața voastră, pentru că, dacă ați putea vedea de ce se întâmplă, nu ați putea decât să-Mi mulțumiți pentru ele.

Doresc să vă protejez pe voi și pe toți cei pe care îi iubiți în acest timp prezent și în timpul care va veni. Timpul care va veni va fi foarte dificil pentru toți cei care sunt încă pe pământ. Voi, cei care umblați îndeaproape cu Mine, care sunteți devotați Mie și Împărăției Mele, nu veți fi acolo, pentru că veți fi aici cu Mine.

Sunt mulți pe pământ care caută să vă facă rău și acest lucru va crește exponențial în acest timp următor. Rugați-vă pentru cei care vă urăsc, ca ei să nu reușească decât dacă aceasta este voința Mea pentru voi. Rugați-vă ca să nu crească ura împotriva întregului Meu popor. Nu încetați să vă rugați pentru dușmanii voștri care caută să îi distrugă pe toți cei care Mă cunosc, ura lor acționând prin cei care nu M-au cunoscut niciodată.

Va fi o perioadă teribilă, dar va fi totuși o perioadă în care voi primi multă glorie prin cei care sunt dispuși să renunțe la tot pentru numele Meu."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=486000987029599&set=a.403808015248897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu