miercuri, 1 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE JULIE, Sâmbătă, 31 decembrie 2022 - PRIVIȚI CU ATENȚIE ȘI VEDEȚI CE VOI FACE!

"O, fiica Mea și toți cei frumoși ai Mei, Eu sunt aici! Sunt mai aproape decât următoarea voastră respirație. Vă cunosc inimile și dorința pe care o simțiți de a Mă căuta cu tot ce aveți. Deși suferința este mare pentru voi toți, cei care sunteți aproape de Mine, iar răul crește mult, Eu v-am instruit să suferiți cu răbdare, pentru că în această suferință ați învățat ascultarea, credința voastră a crescut și voi dați aici exemplul a ceea ce înseamnă să trăiți viața răstignită, dar trebuie să arătați viața glorificată, așa cum am făcut Eu când am pășit pe acest pământ. Nimic din ceea ce puteți suferi aici nu se compară cu suferința pe care am îndurat-o Eu... Iubirea Mea nu cunoaște limite, prin urmare, nici a voastră să nu cunoască limite. O inimă de slujitor este ceea ce v-am învățat, chiar și în mijlocul suferinței voastre, mai ales în mijlocul suferinței voastre. I-am adus aproape pe cei din jurul vostru în diverse relații, fie că sunt membri ai familiei, colegi de muncă, cunoștințe care trebuie să vadă suferința voastră, pentru că va fi singurul mod în care Mă vor vedea pe MINE. 

Oportunitățile pentru cei care nu și-au luat un angajament față de Mine se apropie de sfârșit, pe măsură ce Îmi retrag mâna protecției și harul de pe pământ. În acest moment, cei care au trăit după lege vor fi judecați de lege. Un foc de purificare mai mare este asupra celor care au nevoie de mai multă convertire și acelora care nu au ascultat chemarea pe care Eu am pus-o în inimile și viețile lor, de a fi ucenicii Mei. Deși mulți dintre ei sunt încă ai Mei, există acum o separare pentru cei care nu trăiesc conform Cuvântului Meu. Nu vor exista scuze deoarece VOI ați fost exemplul pentru ei, despre cum trebuie să trăiască în sfințenie, dreptate și ascultare, chiar și în timp de suferință. Cei ca voi, care au învățat căile Mele și au acceptat voința Mea în viața lor, înțeleg că în suferința pe care o permit în timp ce sunteți în trup aici, cresc în mare intimitate și profunzime în Mine. Aici, în acest loc al umilinței, al smereniei și al zdrobirii, Eu Îmi revărs Duhul Meu și vă îndrum pe căile Mele, dându-vă înțelegerea, înțelepciunea, revelația și cunoașterea Împărăției care altfel nu pot fi atinse. A suferi așa cum am suferit Eu vă aduce o mare bucurie vouă, care înțelegeți semnificația profundă a motivului pentru care ați venit aici și marele scop pe care îl aveți în promovarea Împărăției Mele și de a Mă adora.

V-am învățat din Cuvântul Meu că trăirea în duh este contrară trăirii în trup și, prin urmare, voi trebuie să continuați să fiți extrem de precauți ca să vorbiți doar despre viață și gândurile voastre să se alinieze cu ale Mele. Mintea este câmpul de luptă, iar cei mai mulți operează din minte, dar copiii Mei știu că, pentru a învinge, trebuie să fie aliniați cu Cuvântul Meu și să rămână în inima Mea, astfel încât trupul să fie pus sub supunerea și ascultarea spiritului în orice moment. În acest fel, voi veți rosti cuvintele Mele. Gândurile Mele vor fi gândurile voastre, iar răspunsurile voastre vor fi în umilință și iubire în fiecare situație pe care o întâlniți. Eu vă vorbesc din adâncul sufletului și, în acest fel, ceilalți Mă vor întâlni doar pe Mine.

În aceste ultime clipe, rămășița Mea, înainte ca totul să se schimbe și Eu să Îmi revărs Duhul Meu și puterea Mea asupra voastră, continuați să iubiți și să fiți iubiți. Continuați să vă rugați neîncetat pentru cei pierduți. Eu aud fiecare cuvânt al inimilor voastre. Rugăciunile voastre valorează mult înaintea Mea. Nu subestimați niciodată cât de puternice sunt ele atunci când umblați în Mine. Bucurați-vă, căci Eu vin repede și răsplata Mea v-o dau după faptele voastre. Ocupați-vă de lucrările Tatălui Meu mai presus de orice. Rămâneți pe deplin dedicați la ceea ce v-am propus și v-am chemat să faceți, nepermițând ca idolatria de orice fel să vă împiedice de la voința și chemarea Mea pentru voi în acest ceas târziu. Dacă v-am chemat să părăsiți familia, locul de muncă, locurile de reședință și a existat ezitare, rugați-vă pentru curajul și hotărârea de a face ceea ce vi s-a cerut ACUM.

Nu puneți nimic înaintea chemării Mele. Așa cum am vorbit înainte, locul vostru este important și Eu voi deschide o cale acolo unde pare că nu există niciuna. Țineți minte, dacă nu sunteți complet aliniați cu Mine și cu voința Mea pentru voi, nu numai cursul vostru va fi modificat, ci și al tuturor celor cu care interacționați. Modelele se schimbă și frecvențele sunt crescute sau coborâte, după cum  poporul Meu răspunde sau ezită la instrucțiunile Mele. Nu stați în calea a ceea ce Eu încerc să fac pentru cei mai apropiați vouă. Eliberați-i în favoarea Mea. Numai Eu pot pătrunde în inimile lor și îi pot aduce într-un loc de purificare.

Frica nu este de la Mine, descurajarea și disperarea nu sunt de la Mine. Nimic nu trebuie să fie înaintea Mea - nici familia, nici munca, nici condițiile de trai, nici bogățiile, nici serviciul vostru. Cei care au pus aceste lucruri înaintea Mea nu vor avansa acum, când vin să-mi revărs Duhul Meu conform Cuvântului Meu în această perioadă.

Fiți pregătiți în fiecare moment acum. Fiți plini de speranță și încurajați-vă pe măsură ce toate lucrurile se vor întâmpla. Nu aveți de ce să vă temeți atunci când sunteți în Mine, cu Mine, trăind prin Mine, căci Eu v-am înconjurat cu mulțimi de îngeri pentru a vă ajuta în tot ceea ce ați fost chemați să faceți. Toate promisiunile Mele față de voi se împlinesc!

Priviți  cu atenție și vedeți ce voi face Eu!

YAHUSHUA"

https://www.facebook.com/photo?fbid=477130107916687&set=a.403808015248897

Un comentariu: