marți, 7 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX JOI, 19 IANUARIE 2023 - Ridicați-vă deasupra.Vă voi răsplăti

Îmi doresc ca copiii Mei să se ridice deasupra.

"Când sunteți calomniați, doresc să vă ridicați deasupra și să nu recurgeți la tacticile dușmanului vostru, știind că Eu vă voi răsplăti pe deplin.

Doresc să vă ridicați mai sus și să întoarceți și celălalt obraz atunci când sunteți înșelați sau furați, știind că vă voi răsplăti pe deplin și că le voi plăti înapoi celor care v-au luat.

Doresc ca atunci când sunteți trecuți cu vederea pentru o promovare, să luați în considerare acest lucru și să îl aduceți înaintea Mea. Luați în considerare faptul că o promovare s-ar putea să nu fie benefică pentru voi așa cum credeți. Gândiți-vă că s-ar putea să am ceva mai important pentru voi.

Când nu înțelegeți de ce am permis altora să primească ceea ce voi înșivă v-ați dorit, gândiți-vă că au făcut ceea ce le-am cerut, au îndurat, au continuat să Mă laude, când totul părea pierdut, când era confuz. Gândiți-vă că au continuat să crească în Mine și să avanseze în Mine și au refuzat să se plângă, că au îndurat și Eu i-am răsplătit, așa cum vă voi răsplăti și pe voi."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=486926636937034&set=a.403808015248897

Un comentariu: