vineri, 3 februarie 2023

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MIERCURI, 11 IANUARIE 2023 - Surprize foarte mari

 "Pentru unii dintre cei mai umili slujitori ai Mei, aceasta va fi o perioadă de foarte mari surprize, deoarece am rânduit ca prosperitatea să fie transferată spre voi pentru binele Împărăției Mele. Asigurați-vă că o folosiți pentru Împărăția Mea și nu pentru propriile pofte. Voi face ca moștenirile să ajungă și la unii dintre voi. Case pe care nu le-ați construit, viile pe care nu le-ați plantat. Nu am spus Eu asta în Cuvântul Meu?

Pentru că Eu sunt un Dumnezeu puternic și sunt foarte capabil să asigur cele necesare tuturor copiilor Mei. În unele cazuri, voi rândui să oferiți binecuvântări la alții. Nu ezitați atunci când vă vorbesc astfel, căci mai multe binecuvântări sunt pregătite celor care Mă ascultă. Nu spune oare Cuvântul Meu că sunteți binecuvântați pentru a fi o binecuvântare pentru alții?

În fiecare zi, Mă uit jos la mulți care au nevoie de hrană, îmbrăcăminte și adăpost. Mă uit jos la copiii Mei din biserici care nu fac nimic. Mă uit jos la poporul Meu care nu face nimic, care se întoarce ca și cum nu ar vedea.

Și totuși, aceleași biserici și același popor se roagă să îi binecuvântez, să îi binecuvântez.

Doresc ca inima voastră să fie aceea de a-i binecuvânta pe alții, nu de a căuta binecuvântări pentru voi înșivă."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0hVDmXFf3kJ6xgyEoDpCGaUsf4BHr7iv7xiPngJN5XNcW63jVusoJDjiUdEGCQraKl&id=100068591042501

Un comentariu: